- Bad day!

Detta är verkligen inte min dag alltså. Har varit på dåligt humör hela tiden i skolan. Allt går fel. Tyck synd om mig.. Nejmen, det beror lite på vädret tror jag. De senaste veckorna när det har varit riktigt fint väder har jag mått prima ballerina, men idag när jag såg att det snöade så *boom*, känns massa saker som inte var det förut, helt jobbiga.
Och så är jag jätteorolig med. Inför Tyskland/sthlms resan. Hur ska vi göra om dom ställer in konserterna? Ska vi åka till Tyskland ändå, eller ska vi skita idet, men samtidigt betala flyg och tåg, för det går inte att avboka?
Vi får hoppas att Bill blir frisk i halsen. Det var någon som sa ( eller så läste jag det någonstans? ) att han har "Laryngit", och jag kollade upp det på google. Det gör tydligen inte ont, men man blir hes.. För att få bort det ska man vila och inte prata/viska . Ja, lycka till Bill. Jag tycker synd om honom, han som älskar att sjunga. Han var ju iallafall på väg till en specialist i Tyskland nu ,så vi får hoppas att det inte är något allvarligare än Laryngit.
Dock tror jag faktiskt att en liten del i detta, som kan ha gjort saken värre, är att han röker. Det är säkert inte hela orsaken , eftersom han bara 'är  18 änsålänge, men jag tror att det kan ha förvärrat hans tillstånd. Jaja,vi får hoppas på det bästa helt enkelt. :)

Usch, jag kommer inte in på bilddagboken. *panik* dom håller på att göra om. Det SUGER rent ut sagt, det kommer se ut som lunarstorm. Fatta, LUNARSTORM? Lunarstorm suger. Och jag vill att bilddagboken skall se ut som den alltid har gjort <///3 Haha, vad negativ jag är. Men ja, jag har en riktigt negativ dag, och inte blir det bättre av att vi har fått 7543639087507 läxor denna veckan. Så jag får nog ta och göra dom nu. Måste lära mig adjektivets böjning och placering i franska + 15 uppgifter, matteläxa, biologi läxa, svenska läxa.

Svenska är jättetråkigt. Vi håller på med noveller. När Eva (lärare) sa att vi skulle jobba med noveller blev jag jätteglad rent ut sagt, jag tycker mycket om att skriva och sånt. Men nu när vi väl har börjat med det. FYFAN. vi har haft 3 lektioner, (2 timmars) och det enda vi har gjort är att hja läst 3 andra noveller (skitdåliga dessutom) och svarat på frågor. Och så har eva snackat om hur man ska skriva och bygga upp den och en massa "regler" som finns för noveller. USCH VAD TRÅKIGT. Jag blir så frustrerad av det, är inte ens säker på om jag är sugen på att skriva en novell.
Vet inte ens vad jag ska skriva om heller.
Någon som har något tips kanske?

Uh btw, jag MÅSTE fixa layouten här, men hur gör man? Är det någon som vill vara så vänlig och förklara tack ?:)

Hejdå sålänge. :* <3

Kommentarer
Postat av: lolililja

ja, grammatik är bra tråkigt och kan förstöra mycket. :(
sedan hur lång tid röker Bill? o':
jag trodde han bara gjorde det på fester, ibland och så.
usch, nu har du gjort mig orolig också! :[

2008-03-17 @ 17:08:16
URL: http://lolililja.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0