- helloo

Jag skrev ett fett långt inlägg innan , men då kom såklart "sidan kan inte visas", hohoh. Typiskt. Jaja.
Idag har vi inte gjort så mycket, shoppade liiite, en bikini, en bh, 2 par trosor, en tunika och en tröja att ha över tunikan. + en tidning med tokio hotel och 2 hårsprayer (?) , inte så mycket med andra ord, mamma säger att  vi inte kan köpa så mkt eftersom vi ska spara pengar -.-' suck. ahah.

vi var nyss och åt på en restaurang nere på torget. Det har varit riktigt fint soligt varmt väder idag måste jag sga alltså, nu på kvällen var det tillochmed varmt, kändes nääästan som Spanien, haha. :'D

Imorgon är det söndag och vi ska väl inte göra något speciellt, vi får se..

På måndag ska jag träffa några , och så har jag hört att det skall vara en fanträff utanför westfalen halle med, vi får hoppas att det är så, jag vill gärna träffa andra fans, och speciellt tyska :):)

Nu ska jag kolla runt lite på internet osv och sen sova.
 
Vi hörs imorgon:* <3




- godmorgon

Igårkväll så gick jag och mamma till en restaurang/bar lite längre ner på gatan, den var väldigt mysig , och det som chockade mig var att den var rökfri :o Och jag blev jätteglad för jag kan knappt vara i samma rum som folk som röker, haha. Så ja, dit gick vi in och satte oss.
Beställde spaghetti emd gambas, sånna jättestora räkor nivet? Men det var SKITstarkt, och jag gillar inte stark mat, hjaha, men jag åtlite iallafall, ochpå köpet drack jag tre glas med cola för efter varje tugga var jag tvungen att ta en klunk cola för annars typ sprutade jag eld. Till efterrätt åt jag Ben & jerry´s glass, MUMS, chocolate fudge brownie >8D enda chokladglassen som jag gillar om man säger så.
Vi satt  där en stund och gjorde typ ingenting, sen vid 9 gick vi tillbaka till hotellet och kollade en stund på viva tefauuuu och sen nanade vi :)

Nu ska vi göra oss iordning och sen bär det av ner till stan idag igen. SKa nog shoppa lite. Hörde att Bella ska ner hit med så jag ska försöka få tag på henne.

Ha en bra dag :* <3


( btw det är jättesoligt här :D )


- heutee

Guten tag ! ;> haha

Satan vad jag har ont i mina fötter just nu. Jag och mamma gick vid 11 ungefär bort till shoppinggatan, som är dne lääängsta jag har gått på ;o Innan vi kom fram dit åt vi lite frukost. Jag åt en  macka och någon god kaka med körsbär , intressant ja.
Sen kom vi då till shoppinggatan och jag hade redan då skoskav som fan, det var lite jobbigt.

Vi gick ut och in ur en massa affärer, jag hittade en del saker jag vill ha men jag väntar med att köpa något ;> haha.
Det var faktiskt fint väder idag med, hmh, och dom som har fått för sig att dortmund är en ful stad har fel, det är jättemysigt, i varje fall där vi gick.
Efter en stund satte vi oss på mcdonalds, och jag gick ner på toaletten för att ta på mig plåster på mina nedrans skoskav, då passade mamma på att samtala med toalettdörrvakten( HAHAHAHA) . Och ja han var ett bevis på hur lite tyskar vet om oss.. Han trodde att vi har typ snö året runt, sen trodde han att vi pratar engelska, och ja.. HAHAHA. Gulligt.

Sen efter ett tag blev mitt skoskav så jobbigt, så jag var tvungen att köpa mig ett par billiga tygskor. Dom var inte fula faktiskt, marinblå.. Kostade bara 9 euro ;D haha. Åh, vi gick in i värsta hip-hop affären. mjo. Så kom vi upp på övervåningen och jag blir helt hihihihi. typ. Där fanns maassa märken som Tom använder osvosv. Åh, sånnadär mysiga tjocktröjor. Jag vill ha en,  men dom kostar ju en 60-100 euro. Hehe.. aja.

Ikväll ska vi gå och äta på någon restaurang, det är ju inte precis hög-säsong nu så det finns inte många som är öppna, men vi får se vd vi hittar.

Nu måste jag skriva på min novell. Gud vad tråkigt jag somnar, men det måste göras.

Så ni får ha en bra fredagkväll, puss:* <3


btw, e det någon som kan gå in på det tyska forumet och se om det skall vara nån fanträff eller så utanför westfalen halle på måndag? det skulle ju kunna vara det,, om jag har tur. hoho.


- pizza

Förut gick jag och mamma en tur förbi Westfalen Halle där TH egentligen skulle spelat på måndag,det var lite sorgligt, jag bara tänker på Bill hela tiden. Och hur det hade varit att köa .Hmh, nej nu får jag sluta. haha.
Iallafall, vi gick sedan nånstans, och letade efter någonstans att äta. Till slut hittade vi en gullig pizzeria :) Tog en pizza med mozarella ost, mmm. Sen var vi trötta så då gick vi tillbaka igen.

Ingen aning om vad vi skall hitta på imorgon faktiskt, men vi tänkte se om det finns någonstans att shoppa. Det ska finnas någon shoppinggata här någonstans. Jag föreslog att vi kan åka till Essen annars, jag vill gärna dit och bara kolla runt lite ;) haha. Sedan imorgon kväll tänkte vi gå och äta på någon finare restaurang om vi hittar.

J

- Framme på hotellet.

Hellohello. Nu är jag framme på vårat hotell, "Hotell Gildenhof" här i Dortmund. Vädret är väl inte speciellt kul om man säger så, haha, men det duger. Små regnskurar då & då. Hotellet vi bor på är helt OK, inte världens finaste, men ja, vi har viva och gratis trådlöst internet iallafall så jag ska då inte klaga :D

Vi gick upp imorse vid 5, och fick skjuts av pappa in till centralen där vårat tåg mot Köpenhamn flygplats skulle gå klockan 06:25. Vi satte oss och väntade på Hanna och hennes mamma, men sen såg min mamma att hon hade fått ett sms där det stog att dom hade ångrat sig:/ Så då blev det bara jag och mamma ändå :} haha.
Jag gick och köpte mig en chai-latte och sen gick vi till tåget. Det var lite tekniskt krångel med tåget, så när vi var i Malmö så fick vi byta till ett annat. Blev jättenervös , typiskt mig, jag är som farmor och vill jämt ha koll på allt XD Men det gick bra iallafall och efter en .. 25 minuter (?) så var vi på Kastrup (flygplatsen).

Vi checkade in bagaget osv, och då var det 2 timmar kvar tills planet skulle gå, så vi satte oss vid en liten flygplats bar och drack lite. (btw flygplatsen är SKITstor, största jag har vart på ärligt talat :|)
Efter en stund var det dags att gå till våran gate. Satt där en stund och väntade, flyget var väl en 10 minuter försenat eller något. Det var förresten JÄTTEfint väder i Kph ;o
Efter en stund fick vi gå på planet, och det var inte mycket folk alls som skulle åka, inte ens halva planet var fyllt.
Det tog bara en timma att komma fram.

Så vi kom fram vid Dortmund airport, och när vi fått vårat bagage gick vi till airport express bussen som tog oss in till Dortmund Hbf på en halvtimma 20 minuter. Så kom vi då till hbf. Vi hade ingen aning om vart vi skulle så mamma började med att hämta ut lite pengar, sen gick vi och handlade lite snacks på en affär. Sen skulle vi då försöka förstå oss på dom där nedrans biljettmaskinerna som man köper biljetter till tunnelbanan med men vi fattade NADA (som sist jag var här, haha, fast då tjuvåkte vi hela tidne och mamma ville inte göra det nuXD) . Vi gick och frågade en gubbe i en informationsdisk om hjälp, men han kunde bara tyska och babbla på blablablaaa. Så sa han vad vi skulle trycka på så vi gick till biljettfuckmaskinen igen, men vi fattade fortfarande inte så då gav vi upp och gick ut och tog en taxi istället :'D Mycket bättre och behagligare, hahah. Och dyrare .__.' XD

Iallafall, när vi var på hbf och försökte förstå biljettmaskinerna , gissa vad jag såg då? Joo en grupp med th-fans, bl.a hon snygga bill-look-a-liken som var i Essen. Hoho. Då fick jag ont i magen. Jag trodde att det skulle vara bättre att åka hit och inte gå på konserten än att sitta hemma och deppa, men aj, det känns lite jobbigt att vara här faktiskt måste jag erkänna:( Att tänka att man just nu kunde ha suttit och köat . Suck. Jaja, det blir kul att se dom i Frankfurt istället :)

Just nu sitter jag och kollar på viva tv (tefauuuu:''D) och mamma ligger bredvid och sover, haha . Sen ska vi väl antagligen gå ut och äta eller något. Jag hade tänkt att ta mig en promenad till Wesfalen halle med, som bara ligger 10 minuter härifrån, men jag kanske väntar tills mamma har vaknat :)

btw, jag ska träffa Stephanie och hennes kompis (an-deiner-seite@bdb) nån dag med, så det ska bli trevligt.
Hade tänkt lägga in lite bilder från idag nu om inte internetet segar sönder hoho, kanske uppdaterar mer senare :)

Pusshej <3

- pack-ångest.

Åh det blir jämt såhär. Jag får ångest. Jag vet inte vad och hur mycket jag skall packa. hoho. Sen vet jag att jag kommer glömma en massa med. Får gå upp en timma innan imorgon och verkligen gå igenom allt. Fast vi åker hemifrån halv6 på morgonen. SUCK. jajaja.

EN BRA SAK; Hanna och hennes mamma har bestämt sig för att följa med iallafall, gud vad vi kommer att ha skoj :) Men jag vet fortf. inte om/hur länge jag kan stanna i sthlm.. Måste hitta någonstans att sova. ujuj. , det får ordna sig iallafall.

Nu måste jag verkligen fixa naglarna. Och färga håret. Jag får be till gud att jag hinner med allt.

Puss:*

image23

- imorgon

Hanna och hennes mamma skall inte följa med till Tyskland:/ Det var lite tråkigt, men jag och mamma kommer ha kul. Får vi hoppas. haha. Håller just nu på att packa lite, men en del kläder är fortfarande i torktumlaren så jag måste vänta en stund. Har lite ångest över vad jag ska packa med, jag har nämligen en tendens att alltid packa för mycket, haha, men om det blir som jag vill så ska jag vara borta en vecka nu ( eller mer ) och då måste jag ha mucho packning >8D
Sen skulle mitt rum behöva en rejäl uppstädning, men jag är för lat. Och det blir ändå stökigt på 2 sekunder.

Jag tänkte att jag skulle ta och käka lite nu, och sen kanske skriva brev till Federica (min italienska brevkompis). Jag måste även börja lite smått med min novell. Gud. Jag får ångest, jag har ingen som helst aning om vad jag skall skriva om. Suck. Måste fixa mina naglar också >8D Jag har satt min kamera på laddning så jag ska ta lite kort sen med, hoho.
+ att när mamma kommer hem efter 3 någongång ska vi färga om mitt hår, har fått en skapligt lång och ful utväxt om man säger så ;D haha.

Vi hörs väl senare :* <3


- Nattinatti

Pratade med Hanna förut, och det verkar som att hon och hennes mamma skiter i Tyskland och Sthlm, det var ju lite tråkigt:( Men jag har säkert skoj med mamma . ;D;D Lite mor-dotter tid är ju aldrig fel.

Imorgon skall jag somsagt packa och fixa mig själv. Får se om jag går ut på någon promenad med. Och fyfan vad jag blir arg på min mage, den vill inte sluta göra ont. Jag har haft ont och mått illa hela dagen idag, suck.

Nu är det iallafall hög tid för mig att gå till sängs. godnatt:* <3


- tyskland..

Har pratat med mamma nu och hon går med på att åka till Tyskland ändå, så det blir av. Vetifasen vad vi ska göra där, men en liten idé har jag ;> haha. Bio t.ex. Nån dubbad film, HAHA :'D nejmen, det blir säkert bra. Stannar nog i Sthlm några dagar efter sen med. Så ja. Jag deppar inte. Och konserten är somsagt framflyttad tills 16 augusti i Frankfurt, + att sverige konserten med kommer att bli framflyttad. Så ja, allt ser ut att ordna sig :) Har jag väntat i 4 månader så kan jag vänta i 5 till.. haha.

Var iallafall i stan en stund med Rach innan, köpte lite nödvändiga saker; mascara, hårfärg, nagellack och örhängen, + "nagel klistermärken". Haha, ska fixa det imorgon så ska ni få se hur det ser ut sen ;>;>

Ja, imorgon ska jag väl packa och fixa mig lite, färga håret och fixa naglar osvosv. Har faktiskt 800:- att shoppa för i Tyskland med :D Så ja. Det ska bli kul. woho. Jag är faktiskt jättelycklig just nu :D Förutom att jag är lite orolig för Bill, men han klarar detta, det vet jag, han är stark <3

Nu ska jag nog göra något annat. Puss:* <3


- konsert framflyttad?

image21
Bilden är från min första th konsert, i Frankfurt den 15 april 2007. <3


Ja, nu verkar det som om att Dortmundkonserten har blivit framflyttad till den 16 augusti, men att den istället ska vara i Frankfurt. Jag har ingen aning om detta är sant, men vi får väl hoppas. Jag blir då skitglad om det är så, för i Frankfurt har jag sett dom tidigare och jag åker mer än gärna tillbaka, det var den bästa konsert jag någonsin har varit på. :}} + att ryanair flyger dit jättebilligt från gbg, Haha. Vi får hålla tummarna för att detta är sant då. Det kan mycket väl vara väääldigt o-sant. haha. Jag vet inte. Men det var vad Paula (som är i dortmund nu) sa till Emelie iaf.

Nu ska jag dra in till stan och träffa rach :D puss <3

- hela turnen inställd.

image20


Jag vet inte vad jag ska säga. Det känns helt tomt. Och så har jag världens magknip. Alltidalltidalltid min mage som får ta stryk när jag blir ledsen/arg/nervös. Jag får så ont att jag ryser i hela kroppen. De ni.....

Jag ve tinte vad som händer nu. tyskland och sthlm? jag vet inte. Ska prata med mamma sen....
Just nu behöver jag shopping. ja. det behöverjag.




om det är nån som inte förtjänar detta så är det bill..

- tjenaaa

Ugh. Har inte gjort ett piss idag kan jag meddela. Jag var inte ens ute på någon promenad, haha. Jag i ett nötskal. (eller apelsinskal som jag brukar säga) . + att jag har knappt ätit någonting, jag är så nervös och orolig och.. ja, jag har resfeber helt enkelt. VETNI, det snöade asmycket förut igen, men nu har det smält bort . Haha. Fram och tillbaka hela tiden. Hoppas det inte är jobbigt väder imorgon, för jag ska nämligen in till stan och träffa Rach, jag har en del saker som jag behöver köpa innan Tyskland.


Tog texten från min kompis Rebeckas bdb, den är tydligen från thus forumet.:

"I've heard from my really good informed friend, that Bill's getting better and probably he'll be able to sing in Slovenia. She told me, that he was almost healthy but now their mangament wants to wait a little bit longer for Bill's health and because of that they cancelled shows in Italy

Även om det säkert inte är så sant, så får man lite hopp iallafall :)
Fast jag har världens bästa plan om dortmundkonserten skulle bli inställd , hemligt. hohooh >8D
Så jag skulle inte bli heeeeeeeeeeeeeeeeeelt överdeprimerad faktiskt. Men nu måste jag nog sova :)
Gonatt :* <3

- vädret i dortmund..

image19

Gick in på någon sida och tänkte kolla hur vädret är i Dortmund. hmh, ja , vi åker ju på torsdag och då är det soligt och ca 9 grader som ni ser. 0 grader på natten. VI kommer dö :D haha. Nejmen. Sen blir det ju skittrevligt med regn också på fredan, verkligen, och vårat tält är ju SÅÅÅÅÅ vattentätt. not. Jaja.

Jag har tappat matlusten:( Det blir jämt såhär innan. Jag kan inte ääätaaaaaaa.

- goodmorning

image18
ooooh mitt godagoda påskägg som jag fick av farmor ;D Det är förövrigt nästan uppätet... haaha.






Ojoj, det blev lite sent idag, gick upp klockan 2. Det var längesen jag sov så länge, men det var skönt faktiskt, känner mig helt utvilad nu. Snön håller på att smälta bort, thankgod, alltså, vädret är fram och tillbaka hela tiden haha, det kan ju fan ändras på 2 sek. Jaja, nu hoppas jag att det inte kommer någon mera snö iallfall.
Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, min kusin snackade något om att hon skulle in till gbg och att hon vill träffa mig, yeye, men hon har inte hört av sig och klockan är ju rätt sent redan så vi får väl se hur det blir med den saken. Idag känner jag att jag måste ut och ta mig en låååång promenad med, även om det är jobbigt väder, jag känner mig så äcklig som inte har varit ute och gått på flera dagar. eller inte äcklig, men tjock. Och vetni, på 3 veckor har jag gått ner ungefär 2 kg genom att gå ut och gå varje morgon. Det är fan status! Jag har gått ner i vikt utan att behöva svälta mig själv ;D Där ser ni, att det faktiskt funkar ! haha.

Strax kommer min familj hem från Åsa med, dom åkte förbi Hanna och hämtade mitt smink som jag glömde där igår smart som jag är. HAHA. Jag hade inte kunnat gå ut idag utan det. Kalla mig konstig, men vafan, mitt namn är ju Emelie Zachrisson så vad ska man förvänta sig :D
Jag är jävligt hungrig nu med, har inte ätit nånting sen klockan 2 igår (om man inte räkna med mitt godis >8D) och det är fan inte bra, men vi har ingen mat hemma och min familj skulle köpa med sig mcdonalds, men jag vill inte ha för jag åt de tigår. Stackars mig. Pappa sa att jag får gå och handla bröd osv på smycketorger -.-' Jaja, jag har väl inget val. Men först måste jag duscha lite.

Hejdå :* <3

- hemma

Alltså, JÄVLAR vad det snöar, det är helt sjukt? Jag tror inte det har snöat såhär mycket på flera år. Konstigt .
Sitter ensam här hemma med min data och radio. Haha. Fryser också, och är jätteorolig. Förlåt att jag är tråkig som bara pratar om detta hela tiden, men det är det enda jag tänker på. Det känns lite jobbigt att ha slängt bort massa pengar på denna resan nu om den inte blir av. Fast, vi åker ju även om konserten ställs in.

Jag vill bara Bills bästa, tro inget annat, men det är klart att man känner sig ledsen... Detta är ju något jag har gått och sett fram emot sedan i december.  Det är ju verkligen inte så att jag lägger skulden på dom eller något, nejnejnej, jag är helt medveten om att jag inte ska deppa ner mig för detta. Det är ju inget som någon kan göra något åt. Men jag kan inte låta bli att bli ledsen. Tyck att jag är okänslig, men jag kan inte. Jag har inte något direkt emot att dom ställer in turnen, det är inte hela världen. Men jag kan inte hjälpa min magkänsla, och jag kan inte hjälpa att jag blir ledsen, jag kan inte förneka det.

Samtidigt tror jag att allt detta har blivit ganska mycket uppförstorat, folk verkar tro att han är döende eller något . Haha, okej, kanske inte. Men att hans röst skulle bli skadad förevigt, nej, det är knappast något som jag vill gå och deppa för. Det är klart, chansen finns ju självklart, men jag tror att med vila och honungsvatten så ska Bill nog bli frisk. En av anledningarna till att han är sjuk måste ju fan vara att han (och resten av bandet) är överarbetad. Han har ju en enorm press på sigockså, och det gör inte saken bättre.

Nåja, vi får hoppas att Bill blir frisk snart. <3

- fortf. hos hanna

Hej där i snöovädret. Vi kom nyss hem till Hanna,vi har vart ända i Munkedal ( en och en halv timma med tåg ) hos Hannas pappa och hämtat ett tält. Fast det verkar som vi hbar gjort det i onödan, vi kan nog förvänta oss att konserterna blir inställda. Alltså, om det är såpass allvarligt att Bill kanske aldrig blir riktigt frisk, att han inte kan sjunga mer, då vet jag inte vda jag gör, jag bryr mig inte, förfan, ställ in hela turnen. Okej, det kanske är lite långsökt att det är en kronisk (heter det så?) sjukdom, men man vet ju aldrig. Man ska ta det säkra före det osäkra, så jag tycker att dom ska ställa in turnen, låt killen vila!

Iallafall, vi hade jätteskoj när vi hämtade tältet, speciellt på hemvägen, haha. Gud, våra skratt måste ha hörts i hela göteborg eller något. Och när vi satt på spårvagnen så kom Michael (min lärare) och satte sig bredvid helt plötsligt och började snacka med Hanna. typ "HEJ" . Alltså, för att skrämma/lura henne, Hanna s¨åg helt vettskrämd ut, och jag kunde inte h¨lla mig så jag började garva och sa att det är min lärare. haahahaha. Ni skulle ha sett hennes min alltså.

Nu ska vi käka lite, och jag tar bussen hem om en timma :) Hörs kanske då. Puss:*<3

- hos Hanna

Är hemma hos Hanna nu, blev lite ändrade planer så jag följde med dom hem istället, vill inte vara kvar i Åsa. Haha. Men annars var det mycket trevligt igår kväll må jag säga. Dock somnade vi rätt tidigt.

Imorse var vi borta hos farmor och kollade tältet, men oturligt nog s kan vi inte ta det, eftersom det är alldeles för stort, och vi hade inte tänkt på att man måste skruva ner det i marken, suck. Och vi vet ju inte om det är asfalt eller gräs eller vad det är i Dortmund och då känns det onödigt att bära med sig ett tält på 5 kg om edt nu skulle vara så att vi inte kan använda det.
Men v skall försöka fixxa ett annat tält , Hanna har ett hemma och vi ska se hur det är.I värsta fall får vi sova med sovsäckar under bar himmel? Nej, vi får nog fixa detta på ett eller annat sätt.

Fast jag vågar inte ens tro på att få se dom. Jag är 80% säker på att konserten i Dortmund iaf kommer bli inställd, min magkänsla säger mig det. Vi får hoppas att jag har fel . owh. Bli frisk ;__;

Nu ska vi iaf kolla upp hur tältet är.
Hejdå ;*


- inställt

2 konserter till har blivit inställda, läste jag på thfans forumet. Ajaj. I Rom och Bologne(?) , synd. Det  kanske är rätt allvarligt med Bill ändå..:/ Jag vågar inte hoppas på att få se dom i dortmund eller sthlm.. menmen , det blir som det blir. Hoppas åtminstone att Bill blir bättre. Stackars Tillan som är i Italien nu, hon skulle ju egentligen gått i både Turin och Rom, :/ Synd.

Bill, bli frisk. <3

image8

- nooooooo

Jag och Hanna satt och kollade på den avgörande matchen, färjestad-frölunda, vilka som skulle gå vidare till semifinalen. SJÄLVKLART VANN FÄRJESTAD. Jag satt och skrek diverse fula ord och meningar och var allmänt sur, hanna bara satt och skrattade åt mig. Sen började jag gråta. HAHA. Jag=pms , Hanna bara skrattade åt mig hela tiden. Inte kul. haha. Nu är alla iaf och sjunger singstar, jag ska strax gå ner och sociala mig med dom, hoho. Btw, cheesecaken blev SKITGOD!

Jag och Hanna gick aldrig till farmor idag och nu har det nog blivit lite sent, men vi MÅSTE göra det imorgon.
Btw, jag vet inte om jag åker hem imorgon eller på måndag, vi får se. Tror imorgon, det är så tråkigt här, haha.

:* <3

- planering

Sitter just nu och planerar på msn med Lotta och Rach inför sthlm. Vi har våra små planer. Men vi får bara hoppas att vi har rätt, vi har chansat lite på en sak. Det är liksom 50/50 så ja, vi får hoppas vi har turen med oss. Allt är lite 50/50 i sthlm faktiskt.. haha. ( ni förstår inte.. ? )Och det är faktiskt 3 st som har erbjudit sovplats till mig och Hanna, vilket är bra. Nu ska vi bara se vem som blir bäst att sova hos. 2 av dom bor lite utanför och en mitt i stan, ska snacka med alla 3 . ¨Vi vill inte tränga oss på eller så. Men det är verkligen schysst att dom har erbjudit sig  :) Vi får se hur det blir. iaf så ser det ut som att vi åker hem den 5e april. Förutom lotta som ska på bowlingturnering? HAHAHAHHAHAHAHAH. söte <3

ialalfall snart kommer hanna och dom :D då ska jag berätta våra planer för henne som hon inte har en aning om hohoho  :*

Hoppas att Bill blri frisk med <3

- Glad Påsk

Blev överraskad när jag vaknade imorse (eller när pappa väckte mig rättare sagt) , snön är nästan borta och det är jättesoligt och fint väder ute . Klockan är 11 och jag ska strax duscha och göra mig iordning, sen ska jag fråga om pappa vill v ara så snäll och köra mig ( ja, är ju ute på landet nu XD) till närmaste postlåda så jag kan posta mina 2 bidrag till Fridatävlingen. Sen när Hanna kommer så ska vi gå bort till farmor som bor några meter härifrån och kolla på tältet som vi ska låna till Dortmund. Jag tror det är ett 4manna tält.. Farmor får visa hur man sätter upp det och så med, sen ska jag fråga farmor om jag kan få låna hennes ,mini-laptop till Tyskland med, jag tror vi har gratis internet på vårat hotellrum, hoho.

Haha, min farmor har skaffat en såndär dammsugare som åker runt av sig själv hit till huset, fyfan vad roligt det är, hahaha alla är helt fascinerade av den ;D

Hörs senare, puss :*

. lalala

Är grymt uttråkad, och jag kan inte sova ;__; Det är mitt egna fel. Jag kollade nämligen på film förut (Material girls, suger förövrigt) och så somnade jag självklart i soffan. Sov i 2 timmar , suck. Sen väckte pappa mig och sa att jag skulle gå in och sova i min säng istället. Så det gjorde jag. Men så kunde jag självklart inte sova. Jag kan aldrig somna här. Min säng är jätteobekväm. + att det blir för varmt/kallt hela tiden. usch, så jag ligger och vrider och vänder mig hela tiden. Skit o-roligt. huhu. Och inte blir det bättre av att mamma och pappa sitter precis utanför och pratar och spelar musik, inte så hög volym egentligen, men radion står vägg i vägg med mitt rum så det hörs jättemycket. Iallafall, jag fick nog av att ligga i sängen så jag gick upp istället. Vet inte riktigt vad jag ska göra, bdb är dött <//3 Får väl ta och läsa lite fanfics.
btw så vill jag ha en hund. ÅH. En dalmatin eller en cavalier king charles spaniel. Suck. Får vänta tills jag blir 18.
 Jag lovar att jag skulle kunna ta hand om en hund. Helt seriöst. Mina föräldrar säger att vi inte skulle ta hand om den, sure bacon. haha jaja. Nu är jag uttråkad så jag babblar om allt.

Dags att dra, vill ju inte tråka ut er.

Gonatt på er :* <3

- Ny design

Som ni ser har jag ny design, det var Michelle (trashydoll.blogg.se) som fixade den. TACK SÅ JÄTTEMYCKET, jag uppskattar det verkligen eftersom jag själv är sämst på såntdär, haha :) <3

- i åsa

Är i Åsa nu, har precis ätit och snart blir det fika, farmor kommer med för vi ska fira min syster lite, som fyllde år förra helgen .::}}
Mn faster är här med, hon kom nyss hem från Thailand :D Jag fick lite gulliga Hellokitty saker , kanske lägger in nån bild när jag kommer hem, min kamera dog nämligen nyss och jag glömde laddaren . duh.

iaf, en kompis hjälper mig med designen här :) så det ska nog bli snyggt!

måste gå , puss<3

- snöstorm

image14


Usch. Det är snöstorm här. Jättekul verkligen hehe. Jag har ju vinterskor med. not. Aja.
Ska ändåså ner till vårat "sommarställe" som ligger i Åsa idag. En bit efter Kungsbacka,
vi ska fira påsk där och Hanna + hennes mamma och hennes mammas kille ska komma
med. Det ska väl bli trevligt. Jag ska baka cheesecake, fick Alice's pappas goda recept,
mums och tack för det :) haha. Ehm. Ja, annars hade väl jag och Alice kul igårkväll, vi
chilla lite och kollade på film och käkade godis.

Är skitnervös just nu. Tror jag håller på att få magkatarr med, får jämt det när jag är nervös.
+ att jag och Hanna har ett litet (ehe stort?) problem, vi har ingenstans att sova i sthlm, och
det är liksom 4 nätter. suck. Hoppas det finns någon schysst i sthlm som kan låna ut
2 sängar :) haha.

Nu måste jag dra, mina föräldrar kom precis hem och vi ska strax åka. hejdå :* <3

- shopping

Lägger in bilder på skorna jag köpte, och ursäkta bilderna , dom är ganska fula , men jag bara tog dom snabbt. ;>


image11


image12


image13


Nåå, vad tycks ? :}}

- chailatte <3

Kom precis hem, har varit och shoppat lite med Alice :) Skulle köpt ett par skor för 400:- på johanssons men vi åkte till skopunkten, och så köpte jag 3 par skor för 500:- istället, vilket fynd alltså ;o Det är typiskt mig.  haha.
Vi fikade lite på torget sen med, jag drack chai-latte som vanligt. Skitgott, om ni aldrig har testat, GÖR DET!

Ska sova hos Alice ikväll med, vi kaaanske ska hyra film. Får se vad det blir för någon . Är sugen på att se Stardust igen :$ Alice har inte sett den, hoho :D Men innan jag går till henne så ska jag käka lite middag .

image10

Alice käkar en cookie , vi sitter på en trappa vid torget :) Visst är hon söööööt? <3

- LOOOV

Guuud vad det ska bli härligt med lov. Jag är så fruktansvärt skoltrött, suck, men tack och lov så är det ingen skola nu på 2 veckor för mig :) Gött värre.

Fast det  var en bra dag idag i skolan, jag tror att franska testet gick helt okej, kanske klantade mig på några saker, men äh vafan, jag svarade på allt! På matten räknade vi klart planeringen, och på idrotten hade vi daaans. "cha-cha" eller vad det heter. Ja, våran skola har ju börjat med det denna terminen, att på 8 torsdagar( eller det kanske var mindre) under terminen så kommer en lärare från en dansskola här ute, till oss och lär oss dansa. Skitskoj.
Idag dansade vi då cha-cha. Innan har vi dansat hip-hop. och jag har gått på den dansskolan som han egentligen jobbar på, mm, den är bra, tror att jag ska börja där till hösten igen:}}}

Sen var det nån som heter Maria som kom och pratade med våran klass lite om gymnasium, går ju bara i åttan än så länge, men ja det kan vara bra att få veta saker. Vi fick nån tidning och fråga lite frågor till henne och sådant. I den tidningen fanns det ett litet test om vilket gymnasium man var mest intresserad av,  jag fick samhäll, estet och media. Hm ja. Mina föräldrar vill att jag ska gå natur, men jag hatar matte, kemi, fysik och alla dom där tråkiga ämnena som just är speciellt för naturlinjen. Så för mig blir det nog samhäll tror jag. Eller jag vet inte.. Jag vill verkligen bli veterinär och då måste jag gå natur. Menmen, ingen idé att jag börjar tänka på det riktigt än. Jag kommer säkert på hur jag vill göra.


Idag (snart ?) ska jag träffa Alice, så åker vi in till stan (och 421 ?) och shoppar litegranna, jag behöver ett par nya skor, är ute efter ett par pumps. Inte mer än 400:- , för det är så mycket jag har. Fast barbidraget kom idag, men det måste jag tyvärr ha med mig till Tyskland;>
Åh, tyskland, om en vecka är jag typ.. där nu. ojojoj vad tiden går fort alltså.

Men nu måste jag dra, pusssss <3


- trött & frustrerad.

Jag blir så frustrerad, kan inte få in franskan i huvet. Jag VILL ju lära mig. Men det känns som att det bara blir pannkaka av alltihop, det är så mycket att hålla reda på. Suck. Jag är verkligen redo för att få lov nu. Måste bara hålla ut imorgon, haha.
Åter till det här med adjektiven, det är en massa olika böjningar och placeringar, och det är typ 10 ord som alltid står framför substantivet, och jag kan bara inte få in dom i huvet. Sen är det 3 st oregelbundna vi skall kunna, och alla deras konstiga böjningar. Jag ger snart upp alltså.'

Men jag kan dock berätta en rooolig sak, jag har beställt min konsertbiljett till Cinema Bizarre, som spelar den 9 augusti i Köpenhamn :D Ska åka dit med Rach och Lotta . Gud vad det skall bli roligt. Men pappa tyckte att det räcker med konserter för i år sen? Knappast. Haha. Det får vi ta i sommar/höst. Jag kan INTE klara mig utan konserter, det är något av det bästa som finns. Ingenting slår den känslan när man står där.. ååh. Tänk att snart ska jag se Tokio Hotel 2 gånger. Och sen Cinema Bizarre i sommar. + att vi kanske ska tågluffa i sommar med, kan mitt liv bli mera underbart eller ?:}

Nu ska jag göra ett sista försök med dom där adjektiven, och sen skall jag kolla på Top Model ( tjejerna är patetiska men jag kan inte låta bli att kolla, heja heather btw, hon är fett härlig :'D )

Hejdå :* <3


Ni får en liten bild på Cinema Bizarre med;

image9


- nya datum

image8



17 April -
Detroit, state theater
18 April -
Chicago, house of blues
20 April -
Cleveland, house of blues
23 April -
Toronto, sound factory
25 April -
Montreal, metropolis
26 April -
Montreal, metropolis
30 April -
Boston, lowell memorial auditorium
1 Maj -
Washington DC, 930 club

Jag är jättestolt över killarna, fan dom erövrar ju snart hela världen :)
MEN, när ska dom få vila? Dom kommer ju fan slita ut sig själva.
Och nu när bill är sjuk och allt? Jaja, vi får hoppas att dom inte jobbar för hårt.
Vi vill ju inte att dom ska överanstränga sig och "gå in i väggen".
Dom är ju förfan fortfarande jätteunga ><' wellwell.

Själv skulle jag heeeemskt gärna gå på någon konsert i USA.
Men, pengar ni vet. Hoppas på att få se dom igen i sommar iallafall.
Dock har jag åtminstone en konsert att se fram emot , Cinema Bizarre i
Köpenhamn i augusti :} Fast jag måste köpa biljett snart. Grejen är
bara den att mamma vill följa med . Hon VILL gå på dom. 
Vi får se hur det blir med den saken.

Imorgon är det iaf bara en vecka kvar tills vi sticker :D  <3




- Ipren är min bästa vän.

Oj vilken snabb dag det har varit, engelska hörövningen gick OK hoppas jag. Petter (läraren) hade skrivit ner låtar på papper och strukit över en del ord, så skulle vi lyssna på låten och skriva i det som fattades. Jag missade väl ett ord på varje låt eller nåt. Får hoppas det gick bra. ;>
På syslöjden är det sååå soft, vi bara sitter och snackar och virkar samtidigt. Min bläckfisk är HET. Jag virkar en bläckfisk, som ska se ut som tom . OHJA . Den blir fett snygg. Hmm, undrar vad han skulle tycka om att jag virkar en bläckfisk-tom? haha.
Sen hade vi EA, men det är så rörigt. Eller alltså, jag gjorde inte mycket.

Hade dessutom Kompisstödjarmöte. YES, ni hörde rätt, jag är kompisstödjare;} Det var i varje fall KUL för en gångs skull. Vi fick massa fika >8D Och eftersom jag har det som tjejer har en gång i månaden (you know what i mean ;>) så är jag grymt sötsugen HEEELA tiden, vilket då resulterade i att jag proppade i mig en och annan kaka. Mer exakt en vaniljbulle, 2 chokladbollar och en festis. Snacka om att känna sig äcklig sen alltså. Haha.
Sen fick jag världens skrattanfall med. Och det var kanske inte rätt läge, när vi satt och snackade om en del allvarliga saker. Men jag kunde verkligen inte hejda det. Jag försökte verkligen, satt och höll andan, mina ögon tårades och jag fick kramp i magen? Haha, det finns inget bättre än såna skrattanfall, om man får dom vid rätt tillfälle. Men iallafall, det kändes som att jag skulle sprängas så tillslut var jag tvungen att börja gapflabba.
Jaja, när jag har denna veckan så blir det lite så, jag blir bara allmänt konstig :D Som ni kanske märker. haha.

Anyways. Har en del läxa, eftersom att jag jämt ska skjuta upp allt till sista sekund.. Yeah,, that's me. Fan, att jag aldrig kan göra något i tid. , så typiskt mig. Jaja, idag ska jag iallafall läram ig alla formerna av adjektiven nouveau, belle och vieux. PALLA. Men jag VILL lära mig språket. Jag vill verkligen det, det är jobbigt nu, men fatta vilka möjligheter senare i livet. Hm,  nu låter jag som mamma men det är faktiskt så.

yeye, får väl pallra mig till läxböckerna nudå .

puss:*

- rix morron zoooo >8D

Ska alldeles strax släpa mig iväg till skolan och ha engelska. Hmm, jag har för mig att vi skall ha någon hörövning idag. Hoppas inte att det är alltför svårt bara. :}
Har även syslöjd idag, haha, jag håller på att virka min bläckfisk, skitsnygg vill jag lova. Kommer lägga in bild på den när den blir klar.
Mh och så har jag EA ( Eget Arbete ) , brukar dock inte jobba så mycket på dom lektionerna men jag har en del att göra idag.

Sen ska jag väl bara softa när jag kmr hem , som vanligt. GUD vad jag är tråkig. haha.

Måste dra , puss <3

**natti

Satt och halvsov medans jag kollade på Dr.House (Hugh Laurie är förövrigt snygg som f*n).
Jag blir verkligen tröttare av att gå upp tidigare. haha, konstigt. Mina ögon vill knappt hålla sig uppe just nu. Gud vad jobbigt.

Tydligen skall Bill vara sängliggandes en hel vecka nu. Får hoppas att han blir bättre sen. Usch, det kan inte vara lätt för någon av dom. Jag vill inte att dom ska tro att fansen är arga. Gud nej, Bills hälsa går först självklart. Jag lider verkligen med dom;__; <//3

btw, JAG FÅR DAMP PÅ MIN DATOR. Jag fick ju en ny skiva av Paolo att bränna låtar på, men den funkar inteheller, det står samma sak? Det måste vara något allvarligt fel på min dator alltså. Jag ska fan lämna in den på lagning eller nåt. Men först måste jag göra en backup.

Jaja, näst sista dagen i skolan imorgon. Härligt.

Gonatt ;* <3


-Bonjour!

Sitter här och surar, idag blir det inget Gossip Girl för mig. Jag som jämt går och ser fram emot det, och idag så ska pappa kolla på hockey, som inte ens är kul för Frölunda suger. Okej förlåt, men jag är arg. Haha.

Annars har det väl inte hänt något speciellt idag. Fast det har varit fint väder :D Men kallt. Hade iaf franska på den första lektionen, Paolo hade med sig en ny skiva till mig så jag ska fixa den snart. Sen hade vi svenska i 2 timmar och vi jobbar ju somsagt med noveller. Eva satt bara och babblade hela lektionen. Vi hade 20 minuter i slutet att läsa. Men alltså så satt hon och snackade i 1 timma och 40 minuter. Det är INTE kul, informationen går in genom ena örat och ut genom andra. Iallafall så försöker jag komma på vad jag ska skriva för novell, men jag är så fantasilös, är det någon som har några tips? Hade tänkt att kanske skriva om något jag själv har upplevt.. Kanske den första konserten jag var på, det kan ju vara något roligt att skriva om. Det ska ju inte vara mer än några sidor, och jag vill ju helst förmedla en känsla till den som läser, alltså är det kanske bäst att skriva om nåt som jag liksom har upplevt, det blir lättar då. Tror jag. Haha.

Vi hade biologi idag med, hänger inte med riktigt. Vi håller på med celler och kolhydrater och fetter och sådant tråkigt, vi ska börja med människan efter lovet. Men jag förstog lite mer idag iallafall. Michael är en av dom bästa lärarna, men ibland förklarar han för snabbt och konstigt för att jag ska hänga med XD Fick iallafall OK+ (högsta man kunde få:D:D:D) på "provet" vi hade innan sportlovet. Det var inte direkt ett prov med korrekta svar, utan det var om växthuseffekten och sådant, t.ex om man hade varit stadsminister, vad hade man gjort för att färbättra miljön då, osv. Blev helt nöjd med det jag skrev iallafall:}

Sen hade vi idrott. Jag gjorde nästan inget, ahah, vi hoppade trampett(?) och sådant, och det är jag bara SÅÅ dålig på, känner mig som en enda stor klump :'D haha.

Sen efter skolan var det dags att åka till dansen med Maja ( Hannah kunde inte följa med ) och seriöst så var det nog den sista gången jag gick dit. Jag orkar inte med det. Inte för att jag är lat, men det är inte kul. Varken jag, Hannah eller Maja tycker det. Det känns liksom som att vi är sämst. Vi tycker kanske inte direkt att hiphop är det bästa som finns och vi kanske inte har värsta feelingen, men alltså, läraren 'r jobbig, och det ska föreställa en nybörjarkurs? Det är skiitsvårt, och jag har jättesvårt för att lära mig koreografi m.m
Det är inget fel på läraren egentligen , hon är ju bra och så, men det känns som att hon förväntar sig för mycket av oss. Sen att dom andra i gruppen är jättebra gör ju inte direkt saken bättre.
Dom som känner mig vet att jag ger upp jättelätt, och om jag känner att det liksom.. inte funkar, då får jag enorm prestations ångest, och det är INTE kul. Man ska ju gärna ha lite attityd och självförtroende för street-dance med, och nej, det har jag INGET av whatsoever. Så jag skiter nog i dansen. Börjar i discodans till hösten istället. Haha. Mycket lättare. Eller så börjar jag helt enkelt gymma :)

Oj vilket långt inlägg det blev. Undrar om ni ens orkade läsa? :'D  haha, tveksamt.

Nu måste jag iallafall fixa den där franska skivan, sen ska jag öva lite adjektiv m.m och sen spela lite gitarr om jag har tid.

Hörs kanske senare, puss;* <3

Grattis

Grattis Lottaaaaa, snuttan fyller 16 idag :) <3


Haha, bild från nyårsafton >888D


image7

-good morning

Har precis duschat och tagit på mig kläder, ska sminka mig strax :D Det var riktigt fint imorse när jag gick ut på min lilla morgonrunda, haha. Det är fortfarande ganska fint väder faktiskt . I like it. Fast det är skitkallt, flera minusgrader. Får inte hoppas att det kommer snöa, men det tror jag inte.

Nu måste jag skynda mig lite :D Skriver senare ikväll när jag kommer hem från dansen.

Puss ha en bra dag:* <3

- natti..

Oj.. Jag som hade tänkt att vara duktig och lägga mig vid halv 10 idag, men nej, jag råkade glömma av tiden. Uh, så typiskt mig vavava :'D Sen hade jag ju en massa läxor, som jag gjorde halvt. jaja. det är bättre än inget vill jag lova. Jag & läxor går egentligen inte ihop alls så jag är stolt att jag har gjort lite. Måste dock erkänna att jag är grymt skoltrött. och jag har ändå bara vart 2 veckor i skolan sen praon/sportlovet. Jaja, det blir ju lov på torsdag :}, så man kan ju inte direkt klaga.

Nej hörrni nu ska jag ta och nana lite.


Godnatt, sov så gott, dröm vackra drömmar >8D ( så sa jämt jag och mamma till varan när jag var mindre)

puss <3

- guitaaaaaaaaaaaar

Sitter här och spelar gitarr (Riktig akustisk gitarr, alltså inte guitar hero XD).
Försöker lära mig lite ackord. Fick ju en gitarr i julklapp och hade tänkt att lära mig själv men det har inte blivit så mycket av med det . Försöker ta lite lätta låtar nu i början som bara har en sisådär 3-4 ackord :'D haha.
Men jag lär mig, sakta men säkert. Försöker lära mig "sacred" av tokio hotel och "there for you" av flyleaf. Det går helt okej faktiskt.
Måste bara sörja bilddagboken lite. USCH vad fult det har blivit. Jobbiga färger, svårt att fatta. Uschuschusch säger jag bara. Måste dom ändra ;____; buhu.

Kommer det något bra på teve ikväll förresten?


- Bad day!

Detta är verkligen inte min dag alltså. Har varit på dåligt humör hela tiden i skolan. Allt går fel. Tyck synd om mig.. Nejmen, det beror lite på vädret tror jag. De senaste veckorna när det har varit riktigt fint väder har jag mått prima ballerina, men idag när jag såg att det snöade så *boom*, känns massa saker som inte var det förut, helt jobbiga.
Och så är jag jätteorolig med. Inför Tyskland/sthlms resan. Hur ska vi göra om dom ställer in konserterna? Ska vi åka till Tyskland ändå, eller ska vi skita idet, men samtidigt betala flyg och tåg, för det går inte att avboka?
Vi får hoppas att Bill blir frisk i halsen. Det var någon som sa ( eller så läste jag det någonstans? ) att han har "Laryngit", och jag kollade upp det på google. Det gör tydligen inte ont, men man blir hes.. För att få bort det ska man vila och inte prata/viska . Ja, lycka till Bill. Jag tycker synd om honom, han som älskar att sjunga. Han var ju iallafall på väg till en specialist i Tyskland nu ,så vi får hoppas att det inte är något allvarligare än Laryngit.
Dock tror jag faktiskt att en liten del i detta, som kan ha gjort saken värre, är att han röker. Det är säkert inte hela orsaken , eftersom han bara 'är  18 änsålänge, men jag tror att det kan ha förvärrat hans tillstånd. Jaja,vi får hoppas på det bästa helt enkelt. :)

Usch, jag kommer inte in på bilddagboken. *panik* dom håller på att göra om. Det SUGER rent ut sagt, det kommer se ut som lunarstorm. Fatta, LUNARSTORM? Lunarstorm suger. Och jag vill att bilddagboken skall se ut som den alltid har gjort <///3 Haha, vad negativ jag är. Men ja, jag har en riktigt negativ dag, och inte blir det bättre av att vi har fått 7543639087507 läxor denna veckan. Så jag får nog ta och göra dom nu. Måste lära mig adjektivets böjning och placering i franska + 15 uppgifter, matteläxa, biologi läxa, svenska läxa.

Svenska är jättetråkigt. Vi håller på med noveller. När Eva (lärare) sa att vi skulle jobba med noveller blev jag jätteglad rent ut sagt, jag tycker mycket om att skriva och sånt. Men nu när vi väl har börjat med det. FYFAN. vi har haft 3 lektioner, (2 timmars) och det enda vi har gjort är att hja läst 3 andra noveller (skitdåliga dessutom) och svarat på frågor. Och så har eva snackat om hur man ska skriva och bygga upp den och en massa "regler" som finns för noveller. USCH VAD TRÅKIGT. Jag blir så frustrerad av det, är inte ens säker på om jag är sugen på att skriva en novell.
Vet inte ens vad jag ska skriva om heller.
Någon som har något tips kanske?

Uh btw, jag MÅSTE fixa layouten här, men hur gör man? Är det någon som vill vara så vänlig och förklara tack ?:)

Hejdå sålänge. :* <3

-Snow is falling all around me..

Fram med vantar, halsduk, mössa, vinterskor och dunjacka. DET SNÖAR I GÖTEBORG!
Blev helt chockad i morse när jag vaknade och skulle gå ut och gå. Det var vitt på
taken, jag trodde inte det var så farligt, men när jag gick ut så blåste det och snöade
ju jättemycket. usch.Får hoppas att det försvinner under dagen.
DÄR FICK JAG FÖR ATT JAG SA ATT DET VAR VÅR.


Hoppas att Bill blir frisk också, dom var ju tvungna att ställa in konserten häromdagen i Lissabon.
Tom, Georg och Gustav gick själva ut på scen och berätta det. Starkt gjort. Bill är tydligen påväg till en
specialist och ska kolla halsen. Jag hoppas verkligen att det inte är något farligt, man blir ju
lite orolig för honom. Usch. Dom borde ställa in hela turnen.
Fast om dom gör det vill jag veta det snart, vi har ju beställt flyg och hotell och tåg till dortmund och
sthlm, så det skulle underlätta om vi fick veta det typ.. nu.
Jag bryr mig inte om konserterna blir av nu eller i sommar dock, bara han blir frisk.<3


Nu ska jag sminka mig och sedan gå till skolan. Jag kommer väl gå runt och vara orolig hela tiden.
haha. Får försöka att inte tänka på det.

Hejdå <3

- go'kväll

Åh vad jag blir arg. Hade fått med mig en skiva hem av min franskalärare(och klassföreståndare) som jag skulle bränna lite franska låtar på. Så sitter jag då och ordnar en hel lista i ordning och allt, och sen när jag väl ska bränna över det, DÅ FUNKAR DET INTE? Det står att skivan är smutsig, men jag torkar av den och inget händer. Antagligen repor. Fasen vad surt då. Får be om en ny.

Hade trevligt idag med Hanna annars. Vi spelade Guitar Hero 3 , nördar som vi är.
Sen bara softade vi och kollade på tv. LA Ink, fett bäst alltså. Blir så nedrans sugen på att tatuera mig.
"Du får vänta tills du blir 18!" -Yeah right.
Det kommer knappast ske. Fast det är bara pappa som säger så. Mamma har sagt att jag ska få göra en liten tatuering i sommar när jag har fyllt år. Man kan ju hoppas iallafall. "Du skulle ändå inte märka nåt." Sa hon till pappa :'D

Nej vet ni vad, nu ska jag gå och se en thriller som går på canal +, Hide and seek. Sjukt bra film vill jag lova.

Godnatt. <3


Hanna spelar gh:


image6


- we can rule the world

Vaknade väldigt tidigt idag, och kunde inte somna om. Inte så konstigt eftersom att solen lyser in genom fönstret. mm, jag gillare, det känns verkligen som att det är vår nu :} Tiden har gått så snabbt. Här i Göteborg har vi ju knappt ens haft någon vinter känns det som, mest regn och rusk.

Idag är det söndag och jag ska hem till min kära vän Hanna, vet inte riktigt vad vi skall hitta på, det blir väl antagligen guitar hero 3 och glass som gäller. haha. Mm, Ben&jerry's Chocolate fudge brownie, den enda choklad glassen som jag gillar :'D Fett gott.

Juste, jag skulle berätta vad jag tyckte om filmen jag såg igår, "1408". Ja. Den var väldigt bra faktiskt, en av dom bättre skräckisarna jag har sett om man säger så. Den hade en bra handling och ja. Det jag tycker är det l'skiga i skräckfilmer är när det kommer plötsliga ljud osv, och det kan man väl säga att det gjorde, haha. Dock var den inte lika läskig som jag trodde. Men ja, definitivt värt att se den ;)

Nu ska jag sminka mig och fixa mig iordning, och sen ska jag försöka få tag på Hanna.

Puss<3


BTW, jag har ett låttips till er, min favorit låt just nu från filmen "Stardust":
Take that - Rule the world.
Jättebra låt, den går på repeat här hemma :}

Charlotte till Serbien!

Jaa, nu är årets vinnare i melodifestivalen utsedd. Jag visste det innerst inne hela tiden att Charlotte skulle vinna, och ja , det är väl inget direkt att klaga på. Hon har utstrålningen, hon levererar, och låten är väl helt OK enligt mig. Dock hade jag hellre sett Sanna Nielsen eller Sibel i Belgrad. Fast Sanna fick ju flest röster av svenska folket, vilken ära, huh 8)
Nu får vi väl bara hoppas att Charlotte kommer långt i esc.
Måste bara berätta att jag var hur nervös som helst när dom skulle räkna upp poängen, höll nästan på att kissa ner mig :''D hahaha.

Nu ska jag kolla skräckis. herå och godnatt:*



image4image5

Filmkväll

Var ute förut och tog en liten promenixx med mamma, vi gick ääända bort till filmtajm, hyrde 2 filmer, och gick och handlade mat på smycke. Och sen gick vi hem. Är man nyttig så är man :) Haha, nejmen jag försöker att gå ut minst 1 gång per dag. Man blir piggare kan jag lova.



Iallafall så Hyrde vi 2 stycken filmer; "1408 "och "The dark is rising."
Jag kollade precis på den sistnämnda, och den var faktiskt helt OK bra.
Det är iofs mer en barnfilm om man säger så, fast jag gillade den faktiskt.
Den är lite i stil med narnia/harry potter osv. Såna där fantasy, i like it :)

Ska äta tacos snart, och kolla på melodifestivalen självklart. Håller på Sibel tror jag.
Men Det är en hel del bra låtar faktiskt. Helst hade jag ju velat se Thérèse Andersson i final.

Jag tror jag och pappa ska kolla på "1408" efter melodifestivalen. Sen har hockeyn börjat nu med ju,
Frölunda-Färjestad, dom spelar i Frölundaborg, Hanna 'är där, fuskigt som fan. Hoppas verkligen dom vinner nu med, dom ligge rju lite risigt till eheh . Kan inte neka att dom har varit kassa denna säsongen faktiskt.
Får väl hoppas dom skärper sig nu i slutet iallafall.



Filmerna:


image3

image2

Grattis

Grattis till min kära syster som fyller 10 idag :) <3

image1

Godmorron

Klockan är 11 och jag gick nyss upp, fick tvinga mig upp ur min varma gosiga säng.
Vill inte sova bort dagen, men med tanke på att jag kom hem vid 2 inatt så får jag väl
förvänta mig att jag är sjukt trött idag.
Ja, eftersom jag kom hem så sent så kanske ni kan lista ut att vi hade jädrans
skoj alltså. Jag var med Alice, Wille och Elias hemma hos Alice, och vi kollade på film,
"The hills have eyes" & "The hills have eyes 2". Dom var.. Ganska vidriga. haha.
Nästan så man mådde lite illa, ganska mycket inälvor och blod om man säger så.
Fast om jag måste välja så var den första bättre. Den handlar ( eller båda egentligen)
om att det är kannibaler ute i en öken, och så i den första filmen är det en familj
som åker vilse och ja.. "stöter ihop" med dessa kannibalerna. Jag vill inte avslöja
mer. haha. Men ja, ganska vidriga var dom allt.

Idag fyller min kära lillasyster Rebecka 10 år. Grattis på henne :) Var uppe tidigt,
och gav henne presenter och sjöng för henne. Mysigt. Åt även en jätte-god bakelse
till frukost. HÄRLIGT NYTTIGT OCH ALLT :D Men who cares . Haha.

Ikväll är det melodifestivalen final, och som jag är så ska jag sjäääälvklart kolla
på det med min kära familj som vanligt, tradition :)
Jag tror på Sanna nielsen, sibel eller charlotte perrelli :D (eller hur hon nu stavas)
Men vi får väl se ;>


Här har ni ett litet smakprov på hur kul vi hade igår. och NEJ vi är inte normala.
( jag är bara med pyttelite ibland XD , står mest bakom och garvar bara)

http://youtube.com/watch?v=FxQL6Q-1g70

Tjoho!

Skaffat blogg nu, jao, jag följer strömmen ;)
Måste bara fixxa en snygg layout.

Känns inte som det finns nåt speciellt jag kan skriva just nu.
Ska dra hem till Alice och ha filmkväll :)

Så vi hörs väl imorgon, eller inatt.

pussi <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0