- lördag

Godmorgon!
Det var jättehärligt att ligga några timmar på stranden igår, helt sjukt vad varmt det är, och nu ÄR det fanimej sommar alltså! Jag badade iochförsig inte, var inte så sugen på det, men Alice och Sara gjorde det. :D

Kvällen sen var väl inte lika bra om man säger så.. Vi gick till dansholmen och träffade på en massa coola moppepojkar >8) hahaha. Men dom var jobbiga och skulle tända eld på allt lol. Och så åkte dom till olika ställen hela tiden och jag och Alice pallade inte följa efter som några jävla svansar! Sen träffade vi Jasse, Martina, Jessica och Amanda , så åkte vi lite moppe med dom, jag vet ascoolt men vafan dom tvingade mig att åka med, jag hatar att åka moppe egentligen för jag är en sån jävla pussy X'D hahaha. Jag är rädd alltså, och tror alltid att jag ska dö osv. Men det gick väl bra, var fett kallt iofs!
Vi kom väl hem vid någongång över 12 och somnade direkt!
Men det har varit en helvetes natt, har knappt sovit ett skit pga att jag är täppt i näsan och knappt kan svälja för jag är så tjock i halsen, inte kul alls. Mamma tror att det kan vara pollen :s Men jag har aldrig varit allergisk mot det innan, jag kanske bara är lite överkänslig... Hoppas det!

Idag ska jag in till stan med Alice, för hon ska shoppa :D Själv ska jag köpa mig en mascara, vattenfast tror jag.. Så jag kan ha den på sommaren! Men jag har lite ångest, för om jag köper en vattenfast så blir det jobbigt att använda den när jag INTE ska bada, för då är det jobbigt att ta bort den sen p kvällen eftersom den är just vattenfast.. HAHA. Typiskt mig att tänka så mycket på sånt! Men det får nog bli en vattenfast iallafall. Gud, jag kommer vara totalt utfattig i Tyskland.

Jag fyller ju faktiskt år om.. exakt 2 veckor idag :D Vet inte vad jag ska önska mig än, en ny kamera tror jag.. men sen vet jag inte mer, och det är så jävla tråkigt att bara önska sig pengar X'D Ska fundera på det , måste skicka önskelista till farmor ;) haha!

Men nu måste jag duscha och göra mig iordning.

puss <3

- fredag

ÄNTLIGEN HELG! Jag är så jävla glad! Och underbart väder är det med :) Skitvarmt!
Ska strax gå och lägga mig i solen och plugga lite franska, sen blir det stranden med Alice och Sara, och ikväll ska vi ner till dansholmen, massa tjejer, och umgås. ;) Mysigt värre!

Mamma ringde till flygplatsen idag och frågade hur det skulle gå eftersom jag bara är 14 och Paula 16, men dom sa att om Paula är 16 så blir det inga problem för mig att åka, och OM det skulle vara så att man måste skriva på den där lappen så kan hennes pappa göra det!:D
Såå, nu kan jag ÄNTLIGEN andas ut om det, gud vad skönt. Jag har ju förut knappt ens vågat hoppas eller så, på att vi ska få åka. Och ja. Nu känns det lite mer verkligt än innan :D

Men nu måste jag rusa ut i solen, har suttit vid datan en aning för länge!

Pusshej!<3

- torsdag kväll

Kom hem från Alice för en halvtimma sen ungefär, vi hade det sjukt mysigt kan jag lova :) Vi gick till ICA och köpte lax, någon sås , läsk och en efterrätt grej, sen lagade vi middag! Laxpasta :) Skitgott (Y) Och jättelätt! Bara koka pastaskruvar, steka laxtärningar och sen hälla i såndär färdig sås. Skitgott. Ni vet såndär "smaken sitter i locket" sås XD Vet ni vilken jag menar nu? haha.
Det var iallafall mycket gott, och vi satt ute på hennes balkong och åt det. Till efterrätt köpte vi någon grädd/choklad mousse grej, den var också god! Så ja, en lyckad kväll helt enkelt.
Mina föräldrar är ute och äter nu, så jag och syrran är ensamma hemma.. Jag borde plugga lite franska så jag ska snart göra det, fast jag lär väl fastna vid datan som vanligt. Haha.

Imorgon ska jag och mamma åka till Göteborg City Airport och fråga hur det går att ordna, det med att mamma måste följa med till skavsta och skriva på en lapp, vi ska fråga om Paulas pappa kan göra det istället. Så vi får hoppas att det går bra, annars kanske inte Dortmund blir av över huvudtaget, herregud jag vill inte ens tänka på det!

Nu har jag börjat få ont i halsen också, shit, resefeber gånger tusen! Nejmen , det är inte så farligt, halsen känns helt tjock och konstig bara :s och jag har huvudvärk. Men jag hoppas att det går över tills imorgon för jag ska vara med folk på Dansholmen ;) Då får jag allt se till att ta med kameran, det har blivit dåligt med bilder på sistone!

jaja, ha en trevlig kväll:)
Puss,
E

THTV 28



Jag ÄLSKAR det nya avsnittet av thtv :D Satt med ett leende under hela avsnittet, dom är ju så charmiga, speciellt Gustav och Tom i början. "comeeet cometcometcomet, comeeeeeeeeet". hahahahha ! Ni måste se!

- torsdag

Idag har jag haft mina 2 näst sista prov, bara ett franska prov kvar nu, och en franska pjäs :D Det är inte mycket alls!
Matteprovet gick väl sådär.. Hmh, hoppas att det gick bra iallafall, det kändes ... OK. Fysikprovet gick bättre än väntat, jag fick VG, hon rättade det nämligen direkt. Och det betyder att jag har VG i slutbetyg denna terminen, i fysik alltså!

Nu ska jag strax gå ut på baksidan och sola, haha skulle gjort det för en halvtimma sen men fastnade vid datan.
Efter det ska jag träffa Alice en stund i think :)

Hejdå, puss . <3


Duffy ft. The game - Mercy




Helt grym remix måste jag säga, och jag diggar Duffy rejält. ;) 

- onsdag

Oj, vad allting har ändrats på bloggen? Jag fattade inte riktigt vad som hände förut så det är därför jag inte har bloggat något idag!
Har ändå inget trevligt att berätta om dagen, nåt otrevligt dock, matteprovet gick åt helvete men gjort är gjort. Ska ha ett till matteprov imorgon, och fysik prov, så jag borde väl sova nu. :)

GE MIG HELG !

Puss <3

- tisdag

Tjenixxeen!
Okej ska göra en snabb uppdatering, Gossip girl börjar strax :D
Idag i skolan dissekerade (?) vi fisk, det luktade skit och jag höll på att spy i början, men sen satt jag med handen över näsan resten av lektionen så det gick väl OK. Sen sprang vi tippenrundan på idrotten. "Sprang".....

När jag kom hem tänkte jag plugga, men det gjorde jag självklart inte utan jag stack till stan med Alice istället, köpte mig ett par snygga jeansshorts från H&M :) Dom hade varit ÄNNU snyggare om jag faktiskt hade varit smal, suck. Jaja. Jag kommer typ aldrig våga visa mig i shorts, men jag måååste nu när jag har köpt ett par :D Ska bara bli lite brunare först, haha.
Köpote ettpar söta örhängen med, så nu är jag pank, 600:-.... måste spara till Tyskland.

Efter GG måste jag plugga röven av mig, har årsprov i matten imorgon, HEMSKA SAK, jag kommer faila totalt för jag kommer inte ihåg nånting av vad vi har gjort under året . hej IG.

aja måste dra, puss.<3

- måndag

image41



Jag bjuder på härlig sommarbild, tagen för några veckor sen i Kungälv;)

Ja nu känner man att det är sommar! Fast det har varit ganska tråkigt idag i gbg, fast ganska varmt dock...

Men jag kan inte förklara hur mycket jag längtar tills sommaren just nu, jag orkar verkligen inte mer skola, jag är så extremt skoltrött just nu att hälften vore nog!

Proven idag gick väl helt ok antar jag.. Jag orkar inte prata om det, och jag tror inte ni orkar höra heller!

Jag kan ju snacka om sommaren istället.. Hmm, jag ska till Tyskland/sthlm den 5-15 juni :D Den 15 är en söndag, och på fredagen efter det är det midsommar, som jag dessvärre inte vet riktigt hur jag ska göra! Antingen ska jag med Alice till Västerås där hennes mormor och morfar bor , eller så ska jag med till Hanna och hennes familj på brännö ( hela min familj e bjuden). Och grejen är den att jag fyller år dagen efter midsommar och då vill ju mina föräldrar att jag ska vara hemma.. Men jag vill så gärna följa med alice för det hade vart så kuuuul, men en midsommar på brännö är ju inte heller helt fel? Mamma säger att jag inte får följa med Alice.. Men vafan. Vilket dilemma. Jag har mitt släktkalas på söndagen med.. Ah damnit. Jag måste göra en önskelista snarast :'D

Iallafall efter det vet jag inte vad som händer, min familj planerar resa utomlands, till mallorca eller lanzarote eller något liknande, men dom är ju så nedrans sega med att bestämma så jag borde inte hoppas på någonting! Men om vi inte åker utomlands så ser jag till att komma iväg till åtminstone sthlm eller liknande i några veckor!

Sen i juli då blire gothia disco (Y) soft. Och Amanda fyller år med :D Min mamma också! Sen i augusti ska jag på 2 cinema bizarre konserter. Justeja, jag måste beställa konsertbiljett till konserten i malmö, det har vi inte gjort än :s
Nu ska jag göra något annat. plugga.not (spela gameboy :''D HAHAHAHHA)

puss <3


- shalala

Nu har jag pluggat (eller försökt så gott jag kan) i några timmar, känns som att litelitelite fastnade av SO:n, och sen får vi hoppas franskan går bra med. Men franska är kul att plugga, måste jag erkänna, eftersom att jag så gärna vill lära mig det :D Man ska ha en positiv inställning, då blir det mycket lättare. Tyvärr är inte SO:n min starka sida just nu, orkar inte läsa om människans livsvillkor , så sjukt tråkigt! Och värre blir det sedan med fysiken. suck.

Vi var iallafall hos farmor och åt en morsdag middag :) Lax och potatis, och till efterrätt en jättegod tårta med mandelmassa botten och nån vit chkoladmoussegrej med färska hallon på. Mums säger jag bara, måste fråga min faster om receptet!

Nu ska vi strax åka hemåt, och ikväll ska vi äta färska räkor med baguette och aioli, mums mums :) Och imorgon blir det skola. Slutspurten nu förfasen! AH, quelle barbe... (franskt svorord, betyder direkt översatt " vilket skägg" XD haha, franskarna och deras svordomar alltså) jag kom på att jag och mamma måste åka till göteborg city airport och snacka med dmo ryanairmänniskorna där om resan till sthlm, jag är ju egentligen för liten... Nåja, det får ordnas!

Nu ska jag fortsätta lite med franskan innan vi åker hem. :)

Puss ,

E


- söndag

Det är söndag och skitfint väder, jag svettas ihjäl, det blir jämt så varmt här i detta huset :s
Mors dag idag med , grattis mamma :) Elelr säger man grattis ? haha. iallafall, min fastder bakar tårta och vi ska la fira mors dag lite sen, men nu måste jag tyvärr b´örja plugga.

herå<3

- esc fiasko(!!)

nejnejnej stopp ett tag!
Charlotte förtjänade en MYCKET bättre plats än vad hon fick, detta var ju inte kul alls. Hade högre förhoppningar, och jag tyckte hon var riktigt grym ikväll, satt hemma med gåshud och allt ju! Näe, detta förstår jag inte alls.
Och Ryssland? Han kunde inte ens uttala engelska så man hörde vad han sjöng? Nej. vilket totalt fiasko!
Hade hellre sett (sverige ofc) Norge eller Danmark som vinnare, Island var också bra, och Turkiet. Grekland var helt OK!
Nu är jag riktigt arg.

vad tyckte ni ?

- hello

Sitter vid datan nere i sommarhuset nu, ch jag svettas ihjäl och fryser om vartannat! Min satans feber vägrar att ge med sig och snart blir jag galen. Skulle VERKLIGEN uppskatta om den ville gå bort tills imorgon så jag orkar plugga tillräckligt.

Idag var jag på några av mina kompisars konfirmation, det var trevligt :) Dock ingenting som har lockat mig så själv ska jag inte konfirmeras!
Efter det följde jag med hem till Alice och åt lite mat med hennes släkt och så, mysigtmysigt!

Min faster har berättat en grymt rolig sak för mig, men jag vet inte om jag ska avslöja det än >8D Men det är verkligen askul! Haha.

+ att jag kan inte sluta tänka på comet galan igår. Jag är så glad för deras skull, och fasen vad jag hade velat vara där, och skrika med alla fans och heja på mina största idoler. Nåja! Ingen förtjänade detta bättre än dom iallafall;)
Dock blir jag lite arg när jag ser bilder på Bill stå och röka vid efterfesten, jag trodde han skulle ta bättre hand om sin röst nu efter allt med cystan och det? Skärpning nu Bill!

Ska strax ta och kolla på ESC, om jag orkar hålla mig vaken *gäsp*
Ha en trevlig kväll :D

HEJA CHARLOTTE ! :*
<3


- lördag

Är så j-ä-v-l-a trött, och fortfarande sjuk:(
men jag har lovat att gå på alice's konfirmation och då SKA jag gå, jag är ju trots allt inte SÅÅÅ sjuk! Efter det måste jag åka till Åsa och" vila upp mig" som mamma så fint sa. lol. måste ändå plugga till typ 6 prov + ett till prov + en jävla fransk teater bajs. så nej det blir nog inte mkt vila.
fast ikväll ska jag se ESC och heja på charlotte :D (Y)

men nu måste jag börja göra mig iordning, ska åka jättesnart :3
pusshej<3


- comet 2008

image40


Bill slutar minsann aldrig att överraska, någonting så vackert som han såg ut idag har jag inte sett på länge alltså. Direkt när jag såg den första videon när dom kom på röda mattan... Åh herregud. Lyckorus i hela kroppen. Jag har inte mått såhär bra på länge, trots att jag har feber och allt!
Dom vann alla 4 priser dom kunde vinna,
Best live act
Best video
Best band
&
Supercomet

Det är ju helt sjuktm dessa fyra killarna har verkligen lyckats, och jag kan stolt kalla mig ett fan av dom.
Dom är mina största förebilder, och sånthär visar bara ännu mer på hur bra dom är. Dom är en del av mitt liv och jag orkar inte bry mig om jag låter töntig. Då får så vara, men, jag vet inte vad jag skulle göra utan dom nu.

Kom precis att tänka på... om 2 veckor är jag i Tyskland nu.


<3

- fredag

Tjeeenare!
Mår mycket bättre idag :D inget ont i huvudet eller magen eller resten av kroppen! Känner mig bara lite svag fortfarande, och febern har inte riktigt gått över än, men jag hoppas den har gjort det tills imorgon då jag ska på några kompisars konfirmation ;)

Så idag borde jag egenligen börja plugga, ska ha 6 prov nästa vecka, 3 matteprov, ett soprov , ett franska prov och ett fysikprov. Jag tror jag kommer kollapsa eller något.. Men ja, det ska nog gå.
Dock går inte pluggandet så bra eftersom jag har råkat hitta mitt gamla gameboy och pokémonspel , skitkul ju, HAHAHAH! Så jag har legat och spelat det nu i några timmar :'''D

Pratade nyss med mamma också som är på torget, hon var inne på kicks och kollade på hårfärger till mig. Vi kom fram till att hon skulle köpa min vanliga gamla svarta toning som jag använt sen augusti, för jag vågar inte göra avfärgningen nu precis innan tyskland, så vi ska köra på svart nu först, och sen när jag kommit hem från tyskland ska jag göra en avfärgning, vänta en vecka och göra massa inpackningar för det lär bli rätt slitet, och sen färga det ljusbrunt:) Jag vet att mitt hår kommer bli grymt slitet... Men jag vill inte ha svart hår längre, jag är trött på det XD Och jag får väl klippa av några cm av håret med, det har blivit sååååå långt, + att jag inte har klippt mig sen i augusti, herregud! haha. Det växer ändå ut snabbt och det finns ju hårförlängningar... ;)

Men nu ska jag sluta babbla.
hejdå <3


- charlotte i semifinalen

hejhej! Åh vetni, jag hittade nyss mitt gamla gameboy och jag blev bara såååå sugen på att spela mitt gamla pokémon spel :'''D Ja, man får väl roa sig med vad man kan nu när man är sjuk ><'

Iallafall , nu hade jag tänkt kolla lite på semifinalen i eurovision song contest, vi får hoppas att Charlotte går vidare tills på lördag :D

go charlotte (Y)


<3

- torsdag

Heeej!
Ligger i soffan (som jag har gjort sen igår vid halv 11 på dagen) och är halvdöd.
Nej men idag mår jag bättre :) Fast jag har fortfarande lite feber, och väldigt ont i magen. Men annars helt ok. Har fått i mig mat också, pyttipanna med currysås, skitgott! Dock fick jag rejält magknip efter att jag ätit, så jag vet inte om jag vågar äta mer ><' skitjobbigt!

Mjaa, ska väl bara ligga här och vila. Är hemma från skolan imorgon med tror jag.
Jag hatar det, jag vill inte missa, har missat 3 prov dessa dagarna jag har varit sjuk, vilket betyder att jag får göra dom nästa vecka, och då har jag alltså 6 prov nästa vecka:// jag orkar inte. Jag måste plugga till allt också. Fan! Denna helgen lär bli plugghelg, nere i Åsa. Men då får jag fan se till att plugga också ( dock ska jag på alice's konfirmation på lördag men aja) .

Hade tänkt försöka färga håret och klippa mig lite på söndag med:) Vi får se.

Men nu ska jag göra något annat, pusshej. <3

- onsdag

mamma typ dödar mig om hon ser att jag sitter vid datan, men jag passar på nu när hon är på torget XD
Jag är iallafall assjuk, verkligen, har skithg feber, huvudvärk, ont i hela kroppen, typ magkramp <//3
det började i morse med lite ont i magen, men jag gick till skolan ändå, sen på slöjden fick jhag ännu mer ont i magen så jag gick hem. När jag kom hem blev det mycket värre, jag frös asmkt, (feber) och så hade jag ont i hela kroppen. Sen efter några timmar så skulle jag gå på toa, så jag kom liksom in i badrummet men sen typ blev det helt svart åså vaknade jag bredvid toan :s Jag hade svimmat , sen reste jag mig upp, men svimmade IGEN. Den gången km jag i nån jävligt konstig ställning så jag kom nästan inte upp, det var så jäääävla läskigt. Sen typ när jag la mig i soffan igen så domnade både händerna /armarna och benen/fötterna bort. Jag var skiiiträdd.
Mamma var på nåt möte med så jag var ju helt ensam :s
Men sen kom hon hem osvosv. Har tagit en tablett och det är lite bättre nu, men jag har fan ingen matlust:( INte likt mig, jag brukar vara hungrig även när jag är sjuk XD haha.

Men ja, jag orkar definitivt inte sitta vid datan, och mamma sa att hon kanske ber farmor hämta mig så jag kan åka ner till Åsa och vila där istället, men vi får väl se.
VIll bli friiiiskk nu :( missar så jävla mycket i skolan, men skolan är typ anledningen till att jag är sjuk , mamma tror det är pga stress ><' palla.

men nu ska jag lägga mig i soffan igen.
hejdå
<3

- tisdag

Jag har inget liv whatsoever!
Stannade kvar i skolan 2 timmar extra för att plugga, men det gick ju som det gick. Fick gjort kanske 5 mattetal och ingenting mera. Men just nu oroar jag mig inför fysikprovet på torsdag. Ajaj, jag måste banka in allt i huvudet nu alltså, jag SKA ha mitt VG!
SAmma sak gäller med matten, men det känns så svårt att hålla reda på alla olika formler, vi håller på med geometri, det är lätt, men ah, somsagt är det svårt att hålla koll på alla formler.

Jag ursäktar för alla dessa tråkiga inlägg nu på senaste, men ingenting händer ju förfan. Åtminstone inte på vardagarna, jag har inget liv pga skolan. Fast det väljer jag ju själv.

Men nu ska jag käka middag och sedan plugga:)

Ikväll börjar Gossip Girl :D Får INTE missas.

Puss <3

- måndag

Sorry att jag inte skrev igår, men jag orkade knappt sitta vid datan. Det enda jag gjorde var att kolla på GG maraton , (det börjar imorgon igen:D) och var på någon thairestaurang med pappa. Det var gott :3

Idag har det varit en seg dag. Alla trodde att jag hade klippt mig ?XD Jag vet inte vad jag har gjort med mitt hår... Har iofs börjat använda ett nytt schampoo, + att jag plattade det lite mer idag. hmh, kan ju vara det. Eller det är det ju självklart, haha. Fast jag har inte klippt mig sen i augusti, dags snart kanske? Men jag har inte råd, och pappa säger att jag ska betala själv. Palla det.

När jag kom hem från skolan idag satte jag mig och skrev brev till Federica och pluggade, i FYRA timmar, fattarni, FYRA timmar? Alltså, det är nog nästan rekord för mig eller något. Känner mig stolt nu:) Fast dessvärre har inget av det kommit in i hjärnan på mig.. Suck.. Det känns som att min hjärna matas med information men det åker bara ut  genom andra örat, uhuh. Skärpning!

Jag har fkatikst inget intressant alls att skriva, förutom att jag längtar tills helgen :D haha.

Puss <3

- hej

hej :D liseberg var..... tråkigt. hahaa. nemen de va la ok.
när jag kom hem somnade jag.
nu ska jag ut med alice.
hejdå<3


HAHAHA socialt inlägg <3

- lördag

Godmorgon :)
Idag ska jag vara med min familj lite, vi ska till Liseberg, nicenice. Har haft Guldpass i 3 år men jag tror inte jag ska ha det iår. Kanske om jag tjatar på pappa att han ska betala, för jag har inte råd med det själv, haha. Annars ska jag nog ha ett Lisebergskort bara så jag kan gå och se alla bra artister som skall uppträda.

Igår var jag ute en stund och träffade lite folk. Först var jag med Kask, så gick vi till Alice som var i nån kyrkgrej, så skulle vi in till stan och lämna av kask som bor långt bort någonstans XD haha. Vi träffade Amanda och Sara på bussen också så dom hängde på !
Efter det , vid halv 1 ungefär, så åkte vi och sa hej till min fasters kille som var dörrvakt på någon fest, så gick vi in där en stund, men vi stannade knappt 10 minuter för sen vart vi tvungna att ta bussen hem, XD
Så  var väl hemma nångång vid 1.

SVERIGE FÖRLORADE IGÅR </3 5-4 blev det. Inte någon total utklassning alltså . Men det var riktigt spännande där  slutet. Grymt synd att dom inte gick vidare bara. Det var lite dåligt ja.

Men nu ska jag nog ta och göra mig iordning, eller inte. Ska åka om en och en halv timma ;D

Puss <3

- Linkin Park ft Busta Rhymes - we made it




Detta är härmed min nya favoritlåt, så sjukt bra! Jag får rysningar över hela kroppen, och det är så musik ska kännas, ända in i benen. hoho. Mycket mycket bra (Y)

- freitaag

heeeeeeeeeeeeeeelg!
Fett skönt .
Engelskaprovet idag gick förövrigt åt helvete:) Kul. Not. hej ig. eller typ. hejdå mvg , hej vg. ><' jaja !
Annars var det soft. som vanligt. fredagar är assköna. HAHAHA, amanda gjorde sönder en borr på tekniken, vi typ dampa, och så sprang vi därifrån. fyfan vad kul det var, jag dog, ni skulle sett amandas min när borren eller typ.. den... som snurrar XD när den gick av. Helt obeskrivligt, jag höll på att pissa ner mig.

Nu ska jag alldeles strax ta bussen in till stan, ska följa med alice och kolla klänning till hennes konfirmation och sen ska jag få min kamera :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
IKVÄLL MÖTER SVERIGE KANADA, och och och.. det kan nog bli spännande. dock har kanada vunnit typ alla matcher ><' men jaja, heja sverige förfan XD
vet inte vad jag ska göra ikväll annars, men jag hittar la på nåt. . .

puss:* <3

- torsdag

Jag vet inte vad det är med mig men min kropp känns helt konstig och jag är skakis :s Jag vet inte.. Men.. ? Kan det vara? nej. jag hoppas inte det.

Dagen idag var helt OK. Om man bortser från simprovet. Alltså. Jag vet inte. Men det brukar aldrig bli så som det blev idag.. Jag typ bröt ihop för att jag inte ville visa mig i bikini, det har aldrig gått så långt att jag har börjat gråta förut? Och det går bra typ när jag inte är tvingad, men nu var det ju att man MÅSTE göra simprovet och då kändes det jättejobbigt. Så jag gjorde det inte. Det kändes så jobbigt , skitjobbig känsla, och jag vet inte hur jag ska kunna förklara.. Nu i efterhand känns det jättepatetiskt:( Menmen, gjort är gjort. Jag måste skärpa mig..

Stannade kvar i skolan en stund, och pluggade. Eller, det blev inte så mycket gjort om jag ska vara ärlig. Haha. Typiskt mig. Har en massa skit att göra i skolan nu dom sista veckorna, men jag ska fanme kämpa. Eh. Jag? Kämpa? Vem är jag och vad har jag gjort med Emelie? HAHAHAHA.

Idag ska jag träffa Rach en snabbis i stan, Busta Rhymes (?) ska spela i trägårn idag >8D men det är 18års gräns, fuckit : Xd hahahha. Men vi ska .. kolla. eeheh. lite . typ. alltså vara coola och gå dit ba ;) MENMEN, ja. hejdå. puss<3

- onsdag

hejhejheeej!
Det var riktigt trevligt igår må jag säga. Erik danny och matte var grymma som vanligt . Dock hann vi inte stanna tills signeringen men det gör inget , har ju redan fått skivan signerad. Fast jag fick en snabb kram av Danny, mysigt värre. ;) Idag har jag varit med Maja. Vi har bakat rulltårta, sjukt gott, och så har vi vart på pickning, det var skitkul! Haha, våran humor äger allas!

Var precis inne på Kenzas blogg och kollade hennes tatuering, GUD vad snyggt. Jag vill också tatuera in en th-text fast då hellre "wir sterben niemals aus" eller något sådant, på handleden eller längre upp i nacken.
Eller så vill jag ha 3 stjärnor på handleden. Min mamma har sagt att jag får göra en liten tatuering när jag blirr 15 (21 juni) men vi får se om hon håller det löftet, mycket tveksamt!

Nu ska jag gå ner och kolla på hockey, HENKE STÅR I MÅL FÖRFAN ;)

En bild från igår:
image39

- tisdag

nu sticker jag till toooorp med raaaaaaaaach :D
sover hos henne ikväll med. hoho måste rusa till bussen <3

- måndag kväll

usch vad jag är sur just nu ! Åkte ända till Kungälv i onödan, Josefin hade tydligen försökt skicka sms till mig och säga att hon inte kunde komma, men dom hade inte kommit fram. Så ja, ca 1 timma och 40 minuters bussresa i onödan. Palla det. Och nu har jag inte min kamera heller, så jag får dras med min mammas dåliga imorgon? ÅH!

+ att jag ska ha massa prov och sådant inom de närmaste veckorna och jag har inte ens bööörjat plugga, suck!!! Kan inte någon bara bestämma att skolan ska sluta NU! Har engelska provet på fredag men jag har ingen aning om när jag ska hinna öva på det? suck.

Denna dagen vill mig illa alltså. Kom på att jag måste ha ett 100 kort när jag ska åka hem från rach på onsdag, vafan, jag har la inte så mkt pengar eller? Surt! Få be mamma eller pappa.. Om dom nu kommer vilja ge mig.. Skulle inte förvåna mig om dom inte gör det, och då kan jag inte sova över hos henne. Fuck.!
och sen måste jag baka på onsdag med, till skolan, alltså vi ska sälja kakor i lärarrummet. Damn , varför erbjöd jag mig att baka i första taget? Jaja, Maja ska iallafall hjälpa mig , vi får se vad vi hittar på.

Nu ska jag försöka ladda över bilder från igår.

Take care,
E

- måndag

Tjohej :D
Kom precis hem från skolan, ska ta bussen om en halvtimma, ska till centralen. Där ska jag ta en annan buss till Kungälv för att möta Josefin och få min kamera, sen ska jag direkt hem XD Värt eller hur? Nejmen jag behöver min kamera och då får det bli så.
När jag kommer hem måste jag öva engelska, fast jag råkade glömma hela skiten i skolan, BRA EMELIE (Y) SKitbra, verkligen. Duh.
Aja, vi hörs väl sen, puss <3

- livsstilsdagen

Heeeeeeeeeej!
Försökte blogga imorse , men jag kom knappt ens in på hemsidan :s Konstigt.
Nåväl, jag har haft riktigt skoj idag. Fast varmt har det varit, så varmt att jag tillochmed tappat matlusten, har bara ätit en glass och en ostfralla idag :s Inte likt mig alls, inte speciellt bra heller för den delen!

Iallafall så var jag med mormor på denhär livsstilsdagen i slottskogen idag. Det var mysigt. Det fanns olika "stationer", med lite tält osvosv. Det var en scen med lite uppträdanden. Vi kom dit vid 12 någongång och då höll Linda Bengtzing på att sjunga, härlig tjej som fan, hon bjuder verkligen på sig själv, melike. Vi hann se några låtar med henne iallafall:)
Sen gick vi runt och kollade, i ett stooort tält var det typ olika träningssgrejer, typ sats, friskis och svettis osv, så fick jag en massaa gratiskuponger på friskis och svettis, som gäller hela maj, så nu blir det hårdträning fan :D

E.M.D. skulle inte uppträda förräns halv 4 (!!!) men vi väntade. Och innan dom var det några killar som typ steppade och showade, damn var bra dom var alltså ;o Jerks hette dom, synd att jag inte hade min kamera så jag kunde filmat eller så, men men, lite bilder fick jag iaf med mammas stenålders kamera. (dock digital men ja XD)
Sen kom då Erik mattias och danny. Aw. Dom var sååå bra alltså :D DOm är såå härliga och charmiga och, ja, man njuter av att se dom på scen för man ser att dom verkligen gillar vad dom gör, samma som med TH. + att danny är fett med ögongodis. typ hej kom och ta mig. Nejmen.. Ja.. ahahah.

Det var en tjej bredvid mig, hon var typ helt galen :D haha, fast jag störde mig inte eller så, + attt hon var ASLIIIK Hayden Panettiere, damn asså :o jag typ var helt fascinerad. Haha. men iallafall hon typ skrek hela tiden : DOch mitt i en låt hgoppar erik ner från scenen och går fram och pussar henne på kinden. AWW, jag trodde jag skulle dö, fy vad gulligt :DDDD
Efteråt köpte jag deras nya skiva och fick den signerad, + att jag fick eriks autograf på armen >8D Jag är kändiskåt wohoo. Nejmen, haha. Det var kul iallafall :D

Nu tjatar pappa på mig att jag ska komma så vi kan åka till Göta's och äta mat. Jag blev faktiskt lite hungrig nu >8D Bilder från dagen kommer såfort det går.

( kan också meddela att jag har fått årets första myggbett.)

HEJDÅ , puss :*
/
E

- konfirmation + grillning

Ja, dagen har väl varit trevlig! Kom ganska nyss hem, har varit ute en stund med några. Vi skulle grilla på rörvik men det blev lite misslyckat för Jasmina och resten var en aaaaaaning sega och kom inte förns vid typ 10 i 11, så jag och Marcus satt där ensamma i typ en och en halv timma och roade oss bäst vi kunde X'''D Nejmen det var faktiskt ganska så trevligt, vi räknade stjärnor, och åt upp all maten :D haHahah. Fast sen blev det lite kallt så han körde hem mig. Och nu ligger jag här självklart, vilken nörd jag är.

Var ju på min kusins konfirmation med. Det var trevligt. ;) Fick en massa god mat sen hemma hos dom. hehe. + att det är alltid trevligt att träffa släkten :D

Imorgon ska jag vara gullig och umgås med min mormor, det är nämligen någon livsstils dag grej i slottskogen, och hon fick nån inbjudan från henne sjobb och hon anmälde mig och min syrra( fast hon ska inte med ). Så det ska bli trevligt. EMD ska tydligen uppträda :D Och Linda Bengtzing tror jag hon sa med.. haha. Ja, det blir mysigt , jag älskar min mormor<3

så ja jag får väl ta och sova nu så jag orkar gå upp imorgon :)

Godnatt <3

- lördag

image38


GODMORGON! Jag tänkte börja med att berätta att Amanda Jenssens album *peka uppåt* är hur jävla bra som helst. Jag har lyssnat om och om igen sen jag köpte den i torsdags. Mina favoritspår är "Amarula Tree" Och "Numb" , kolla in dom på youtube! Och sen råder jag er till att köpa albumet, Amanda är så grymt cool och hon frambringar så många känslor med hennes musik. I love it, i totally love it. :*



NU TILL DAGEN!
Idag ska jag åka till Stenungsund och gå på min kusin Johannas konfirmation! Det ska väl bli trevligt. Jag och mamma var och köpte en jättefin konfirmationspresent till henne igår:) Hoppas hon gillar den.
Sen ikväll kanske jag skulle ner till saltholmen och vara med jasse och martina , vi får se hur det blir med det för jag vet inte hur sent jag kommer hem.

Åh, inatt drömde jag att Tom och Bill var vampyrer och dom bet mig :| Okej jag vet att det är en konstig dröm men det måste vara för att precis innan jag la mig och sov inatt så läste jag en asbra fanfic som handlade om just att tom och bill var vampyrer XD scary!

Nu måste jag strax börja göra mig iordning. Kan inte ta bilder eller något, tyvärr, men min kamera är fortfarande hos Josefin :(

Hejdå , kram <3


-fredag

oj jag skrev en massa igår, men det publicerades tydligen inte :s Vad konstigt..
Jag var iallafall på Amanda Jenssens skivsignering igår, det var najs, jag åkte själv för jag kom på det 5 minuter innan bussen åkte X'D Men det var najs ändå.
Både idag och igår har jag även legat några timmar på baksidan och stekt som faaan i solen.
massaaa sololja >8888D har dock bränt mig nu känner jag, HAHA, bra emelie, bra (Y)

Idaag är det äntligen fredag, vet inte vad jag ska göra.. Först måste jag in till stan och träffa Josefin som har min kamera, i neeed it noooooooow. Jag klarar mig inte utan den jävla kameran XD och jag måste liksom ha den tills imrogon, Men josefin svarar inte på mina sms <///3
och det är rätt bråttom för sen måste jag hinna hem för jag ska med familjen och äta middag >.< '''' duuuh.

aja jag får väl göra mig iordning och hoppas hon hör av sig snarast. hejdå <3


- onsdag

Halva veckan har redan gått, skönt. Idag har jag varit jättetrött (ingen nyhet) men jag var så trött att jag inte ens orkade gå ut och gå imorse. Gud vad jag har haft dåligt samvete för det, och jag märkte att jag blir tröttare av att skita i det, konstigt nog.
Dagen i sig har väl varit bra. Händer inte så mycket. Hade biologiprov, jag hoppas att det gick bra :]
När jag kom hem la jag mig i soffan och läste lite, nördig som jag är. Borde kanske ha tagit vara på det fina vädret. Äh, om det är fint imorgon SKA jag gå en promenad. Jag måste ändåså köpa ett frimärke ;)

Sitter och "planerar" lite inför Dortmund resan med Paula. Vi pratar mest om saker vi vill göra, haha , alltså på skoj. Vi har bestämt oss för att ta ett rejält snack med Tobi eller Saki om vi får tillfälle (Y) Jag säger inte om vad, mouha (6) Fast jag tror det är nåt alla svenskar skulle vilja prata med dom om.

Men nu ska jag fortsätta att underhålla mig med att göra filmer i moviemaker, så lite liv som jag har :'D

pusshej <3


- plugg

uschusch. Har precis kollat klart på House(*drool*) och nu måste jag pluggpluggpluggaaa biologi. Amylas, enzymer, blablabla, stamceller osvosv. Matspjälkning? PALLA! Jag kan inte så mycket, men jag hoppas det räcker för G iallafall. Så säger jag jämt, har aldrig fått IG, men jaja. X'D haha.

NU ÄR ALLT BESTÄLLT BTW, till Dortmund, flyg, buss, hotell, everything :D Jag åker med Paula. Åh det kommer bli bäst som FAAN, och vi åker snaaaart, typ en månad nåtsånt. :D omg. <3

Aja , godnatt ppl <3


- tisdag

Kom nyss hem från föräldramötet som var idag, ja , föräldramöte + elever. Det var.. Tråkigt som vanligt. Våran studievägledare babblade på om gymnasiet osvosv, men det är ju såå långt kvar så jag orkar inte tänka på det ännu. Annars har jag pluggat en del biologi idag, faktiskt! Ska ju ha prov imorgon... Dock vet jag inte om det kommer gå väldigt bra för det känns inte som om jag kan så mycket som jag borde. Jag får skylla mig själv, vi har hållt på med detta sedan v6 ungefär, och jag kunde faktiskt ha pluggat lite varje vecka istället för allting nu sista dagen...

En bra sak är dock att nu är det helt bestämt med Dortmund. Jag ska åka ner med Paula den 6 juni. Alltså inte med Lotta och dom. Dom ska åka ner senare, och ja, jag kände att jag ville åka ner tidigare :]] Idag sa mamma officiellt att det var OK . hoho. SÅ nu ska jag och Paula kolla flyg och beställa hotell osv :)
Najsnajs.

Jag har även glömt min kamera hemma hos Josefin i kungälv:/ så den måste jag få tag på snart, hoho. Har bilder att bjuda på förfasen (Y) <3

- måndag

Heeeeeeeeej!
Sitter just nu och fixar lite med min nya ipod, ska lägga in lite videor och fixa spellistor osv.
Dagen har varit helt OK. Det känns att det inte är så långt kvar nu, jag längtar till sommaren.
Dock vet jag inte hur det blir med Dortmund och så... Jag har lust att bara skita i det. Men nej det ska jag inte. Fast.. Jag hade ju velat gå på den open air konserten i Nijmegen istället.. Men ja. Jag vet inte. Allt känns så hysteriskt just nu och jag orkar inte tänka på det för mycket! Det får helt enkelt ordna sig...

Såg precis också att jag har fått mejl från Christian i Tyskland :D Har inte hört av honom på ett bra tag nu. Vi har mejlat sedan förra sommaren. Han är faktiskt riktigt trevlig (Y)Han kan svenska med. :]]

Men ja, pusshej. <3

- damp

åh. min fasters katt har dött. hon blev påkörd. SÅ JÄVLA HEMSKT. ;______; R.I.P Bella <3 Jag kan inte fatta det. åååh. stackars min faster, hon SÅG det och allt. Fyfan.

jag har fått en ipod av min farmor :D EN SÅN NANO, en sån ny, som man kan ha videos på <33333333333333333333333333333 tack som fan. och så fick jag ett par snygga jeans med :D

michael (lärare) skickade sms om att vi inte ska ha prov på tisdag, sååå fett skönt. hoho.

mene. dortmund typ dampar. jag vet inte med vem och när jag ska åka.. eller någonting.. aja det får ordna sig.

men jag ska dra, puss <3

- söndag

Oj, jag har varit helt off denna långhelgen. Har väl inte direkt någon bra ursäkt... Dock har jag varit med folk hela tiden, kan berätta lite snabbt om alla dagar !

Onsdag; Var med Alice, Jessica, Martina och Jasmina. Vi gick runt lite först, skulle gå till saltholmen men vi kom inte ens halvvägs. Sara ringde och sa att vi skulle gå hem till en kille som bor ungefär där vi var at the moment, så vi gick hem till honom. Efter ett tag kom massa mer folk. Jag kommer inte ihåg så mycket ( dumdum flicka ) , men mitt fritidskort blev stulet <//3 och jag smsade mitt ex? Ångrar det dock inte så ja. Vid halv 1 ungefär var jag och Alice hemma hos hennes pappa på linnégatan, sov hemma hos henne.

Torsdag: Jag och Alice var helt sega somfan. Kollade på tv i åratal. Sen åkte vi och mötte Rach på centralen, så köpte vi lite gott och åkte sedan vidare hem till moi där vi skulle ha filmkväll/natt.
Martina & Jessica kom även och stannade ett par timmar.  Jag, Alice och Rach kollade film nonstop i ca 12 timmar innan vi somnade av utmattning. Ska se om jag kommer ihåg vilka vi såg...
Anastasia
Oliver & Gänget
Aristocats(halva)
Lejonkungen 1 & 2
 Mulan
Titanic
En prinsessas dagbok.

Dock somnade vi mitt i en prinsessas dagbok, det var väl vid 4¨på morgonen eller något.

Fredag: Jag åkte hem till Lotta i Borås, var sjukt trött så vi gjorde inte så mycet, först när jag kom så gick vi runt lite på marknaden som var i Borås, sen åkte vi hem till henne och var allmänt seeega, jag somnade sjukt tidigt. XD

Lördag: Jag och Lotta åkte in till gbg och mötte Alice ( inte twin ) , sen åkte vi vidare till Kungälv där vi mötte Rach och Josefin, vi skulle hem till Josefin och fira att TH är tillbaka förstårni. Så först gick vi till ICA och handlade ingredienser till cupcakes som vi skulle baka. Sen åkte vi hem till Josefin och började baka dom (Y) Det var typ bara jag som bakade >8D Jag lät ingen annan röra någonting. HAHA. Sen åt vi grillat, mums, och sen smakade vi på cupcakesen, nougat med citronfrosting. Dom var. Goda.. Fast frostingen var äcklig. >8D HAHA. Så jag ska nog göra dom hemma någongång, fast UTAN frosting då,
Sen kollade jag och Alice ( dom andra var tråkiga och låg och pratade) på Pokémon filmen. AHAHA, gud vilka minnen. Den är så bra. Men sorglig. Jag har blivit så .. gråtig på sistone, gråter till alla filmer. Så ja, jag grät, till en pokémon film. Gud, vart är jag påväg ? haha. Sen somande vi la ganska sent. X'D

Söndag: IDAG SÅG VI TH'S UPPTRÄDANDE FRÅN BAMBOOZLE. Gud vad härligt att dom är tillbaka igen, jag vet inte vad jag ska säga, men , fan vad skönt.
Annars har jag inte gjort mer än att åka hem från Josefin.  Borde plugga biologi, men jag ORKAR inte. Ska iallafall göra lite mat, pasta med currysås . SKITGOTT, ;)
Sen blire skola imorgon med, fan vad kul. Not.



God I'm so nervous.

RSS 2.0