- valborg :D

Hello! Äntligen är det helg :D Lååånghelg, har inte gjort ett skit i skolan idag typ, skulle pluggat på EA:n men det sket sig. + att vi fick sluta en  och en halv timma tidigare :D wehou.
Ska strax ta bussen och möta jasse, alice, jessica och martina. Jag lovade att hänga med dom och träffa någon i typ, Hjällbo, palla, det ligger typ i Angered . :s Det tar 40 minuter att åka med spårvagn.
Aja, vi får hoppas att det går bra. Ska sova hos Alice ikväll, så ja.. hoho.

Idag kommer pappa hem med :D

MEN HA EN TREVLIG VALBORG (jag kmr säkert skriva mer sen. men ändå)


PUSSS. <3

- gonatt

Idag har jag varit sjukt trött så jag har knappt orkat göra någonting, menmen, måste ju vila upp mig inför imorgon.. Haha. Nej jag skojar bara. Men det ska bli skönt med " lov ".

Nu måste jag faktiskt sova, har gått och lagt mig så sent det senaste, ajaj inte bra.

Godnatt <3


- Bill pratar :D

Första videon på Bill sen operationen :D Gud, vilket smile jag fick när jag kollade på det, jag är så satans lycklig att allt har gått bra, jag har varit så orolig! Men , nu mår han bra och snart börjar dom turnera igen, jag kanske tycker att han borde få vila lite till, men jag antar att han avgör det själv.
Jag är iallafall väldigt pepp inför Dortmund nu, men vi har fortfarande inte beställt flygbiljetter eller hotell, det måste göras snarast!
Iallafall, vill ni se videon på Bill så har ni länken här ;

http://www.bild.de/BILD/leute/star-news/2008/04/29/tokio-hotel/die-stimme-von-bill.html

image37


- middag

Kom ganska nyss hem från "promenaden", vi gick inte så långt. Mötte upp Alice vid preem och sen gick vi tillsammans till Amanda. När vi hade hämtat upp henne så gick vi till hennes mormor för hon skulle hämta något, väl där så bjöd hennes mormor på hemmabakad rabarberpaj med glass :D Mysigt, så vi satt ute på deras baksida där en stund.

Nu när jag kom hem så lagade jag lite middag till skitungarna, ma soeur et son copin. (min syrra och hennes kompis , Hugo `) ahha, sheeeet, jag langar franska skillZzzZen assååå! hahaha. Nämen. Mamma jobbar kvälleen och pappa är på nåt lägergrejs med sitt jobb (as usual), så jag får agera mamma här hemma. Inte för att min 10åriga syster inte skulle klara sig själv men ähvafan!

Men nu måste jag gå och laga lite (vegetarisk) pyttipanna till mig själv:)

Hejdå <3

- måndag

Gud vad det är VARMT, det är ju helt fruktansvärt, haha, nej inte alls. Men jag höll på att smälta till en liten pöl när jag gick hem i min skinnjacka. Dock blåser det en väldans massa .

Skolan var helt OK , kladdade lite på bilden, somnade lite på SO:n och kollade på olika sketcher på franskan. Vi ska nämligen göra en till sån pjäs, detär faktiskt kul! Så vi fick se några och sen välja, jag kommer inte ihåg vilken det blev, men det märker jag nog imorgon, haha.

Men nu ska jag gå ut och gå med Alice i detta fina väder :) Ha en trevlig dag förfan. <3

- nana

Så. Klockan är halv elva och jag ska alldeles strax gå till sängs med biologiboken. ( som jag har läst 6543456 gånger om idag, men jag får ändå inte in någonting i huvudet)
Jag har iallafall färgat håret nu. Och det... Blev ingen skillnad whatsoever. Mitt hår är fortfarande kolsvart, förutom utväxten som är någon konstig ljusbrun färg :s Suck. Funderar på en avfärgning, men jag vet inte om jag vågar? Vi får se hur jag gör. Vill inte att mitt hår ska bli förstört så jag blir tvungen att klippa av det eller något, jag som har fått så långt hår tillslut.
Jag måste fundera på hur jag ska göra, det kostar ju pengar att färga med.


Men godnatt dårå. <3

- shopping

image30


image32


image34


image36


allt är från Cubus , förutom den randiga klänningen som är från Gina Tricot.

- sunday

Godmorgon.
Vaknade för inte så längesen, haha. Måste vara första gången på ganska länge som jag sover längre än till 9 eller nåt. Idag är det söndag. Jag gillar inte söndagar, dom är jämt å sega och man vet att det är skola imorgon.

Jag hoppas iallafall på att få f'ärga håret idag :}} Ska snart lägga in bilder på det jag köpte häromdagen med.

+ att, ja det jag inte fick berätta häromdagen är att CINEMA BIZARRE, som jag, Lotta och Rach ska se i kph den 9 augusti kommer till sverige med. Dom ska spela i både malmö och sthlm :)
Så vi ska på den i Malmö antar vi, och på kph eftersom vi redan har biljett till den, så det blir nog bra.

Snart ska vi också beställa biljetter och shit till ths konsert i Dortmund med ;)

så ja, vi hörs väl senare, hejdå <3

- lördag

eller tekniskt sett så är det faktiskt söndag, klockan är 20 i 2. haha oj.
Kom hem vid 12 någongång. Förövrigt så sög kvällen, tråkigt som fan.
Höjdpunkten måste varit hemresan om jag ska vara ärlig, gud vad jag och alice hade roligt åt en tjej som sprang till bussen, gud. Sen träffa vi massa med.
t.ex hannah maja och sara, trevligt trevligt. Dom var ju. . . lite borta om man säger så :]

Igår så shoppade jag en hel del faktiskt.
3 tunikor och en tröja :D Najs , bara 500:-,
det var rea på cubus som fan. Ska lägga in bilder när jag har laddat kameran.

'Men nu hörrni så ska jag sova :) Är jättetrött.
Imorgon ska vi beställa dortmund resan, + att jag kanske ska färga håret.
mamma sa det nu men manv et ju inte om hon har ändrat sig imorgon, suck, det skulle inte förvåna mig ;D haha.

jaja, godnatt då sötungar. :* <3

- HELG!

ÅH, äntligen helg :)
Ska snart dra in till stan och träffa Hanna, sen ska jag sova hos henne ikväll, så ja det ska bli mys :D
Imorgon ska jag träffa Lotta tror jag så det ska med bli kul. På söndag hoppas jag på att mamma orkar färga mitt hår;D


Men jag hinner inte skriva mkt mer nu, ska dra om 40 minuter så jag måste käka/städa/göramigiordning/packa.

så ja ni får ha en trevlig helg :)

puss<3


- torsdag

ÅH. Jag fick precis reda på en sak. I sommar. Jag kan inte säga än, får inte för Lotta. Men det är KULKULKUL :D Dock skall jag inte förvänta mig för mycket, pengar och mina föräldrar är ett problem. Ett problem som MÅSTE lösas.

Annars har det varit en helt OK dag. Fick MVG på franskapjäsgrejen så jag antar att det gick bra :D Matteprovet som jag fick tillbaka gick inte riktigt lika bra om vi säger så, G+... Damnit. Jag klantade mig på småsaker, slarvfel. Jag ska göra bättre nästa prov jag lovar. Jag MÅSTE göra det.

På musiken lekte vi lekar, fråga inte varför, men det var kul >8D Vi gjorde hela havet stormar, och gissa vem som vann? INTE JAG :D Men jag kom tvåa, i've got the skills. Fast Lina har more skills. :( Jag får alltid panik av hela havet stormar, och typ skriker . Jag skrattade och skrek asmycket, Rickard filmade mig :D Hahahaha.

Jag tror att jag ska sola solarium med Alice idag fast.. Jag vet inte om jag har råd <//3 Jag måste iallafall köpa frimärke till Federicas brev.

Imorgon är det redan fredag btw :D Ska fråga om Hanna vill träffas. <3 Och på lördag kanske jag ska träffa Lottis.

Puss<3

- onsdag :)

Idag pratade jag med Petter efter engelska lektionen om vad jag skall göra för att få behålla mitt MVG, och han sa att jag måste få MVG på grammatik provet (vi ska ha det den 16 maj) , alltså. Nej. Detta är så typiskt mig vad jag kommer säga nu men.. Jag kommer aldrig att klara det! Jag kan inte grammatik, inte ens den svenska grammatiken. Hur fan ska jag då klara av den engelska? Det är svårt att hålla reda på allt. Verb, substantiv, adjektiv, adverb osvosvosv. Men jag ska iallafall försöka så gott jag kan. Jag VILL och SKA ha kvar mitt MVG.

Efter engelskan hade vi håltimma för våran syslöjdslärare var sjuk eller nåt (?) , så jag var lite med Hannah och Maja. Och jag fick VÄRLDENS jävla mensvärk, jag trodde jag skulle dö. Så vi gick till sjuksyster, men hon var upptagen. Duh. Hon hjälper aldrig till när man behöver det, + att hon nästan aldrig är där ändå -.-'
Så jag fick dras med den där jävla värken jättelänge.

Sen bråkade jag och Alice med några killar i 6an . SÅ JÄVLA JOBBIGA. Jag fick damp, dom bara hoppade på oss och var kaxiga helt utan anledning, sa massa elaka saker osvosv. Seriöst , så jävla omoget! Folk borde växa upp, och dom ska fan inte vara så jävla kaxiga, det kommer INTE vara till fördel i deras liv kan jag lova! 

På EA:n satt jag med några i D-klassen ute på gräsmattan och softa :D Försökte skriva lite fysik och plugga biologi, men det blev inte så. Tränade liiite på franskan, men jag kan det så det är lungt.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kolla på tv, läsa lite ffs, som vanligt :}

NÄSTA VECKA ÄR DET VALBORG FÖRFAAN! :D

Och jag kom precis på att vi måste beställa flyg/hotell till dortmund snart, det är ju inte mer än 5-6 veckor kvar ju ;o

+ en sak till, jag,amanda och jessica har tänkt att beställa lite från forever21.com och sen dela på frakten/tullen, helt perfekt ju (Y) :D

puss <3

- utvecklingssamtal

Ja, det gick väl väldigt bra antar jag. Det enda som Paolo och tydligen alla andra lärare har klagat på är att jag har för dåligt självförtroende och att jag måste tro på mig själv , då kan jag uppnå MVG i flera ämnen.
Just nu har jag 2 G och resten VG... Usch, sänkt mig i engelska, eller betygen sätts ju inte förräns i juni så jag ha väl tid på mig i guess.

Det dåliga med allt är att liksom.. Jag vet inte vad jag ska göra för att få bättre självförtroende. Det är ju skitsvårt. Det är inte något som jag bara kan göra sådär. It takes time. Och jag har så svårt för att ta åt mig... Jag kan inte ;__; Jag vet att folk tycker jag är jobbig men jag KAN inte göra något åt det. Damn. aja.

En bra sak iallafall är´att jag får ta ledigt den sista veckan. :D
"Jamen det är ju SJÄLVKLART att du ska få ta ledigt då" sa han :o Shit, jag blev helt paff. Haha.

Så ja, i det hela, det gick bra :)

<3

- tuesday

Jag fick tillbaka mitt franska prov som jag gjorde igår, och gissa vad? Jag fick MVG !! Jag är överstolt alltså . Haha.
Har inte hänt speciellt mycket idag annars, vi behövde inte spela upp pjäsen utan fick öva mer så vi ska göra det på torsdag istället.
Sen hade vi so, det är ganska tråkigt faktiskt. Vi ska läsa om människans levnadsvillkor eller något, inte intressant whatsoever, änsålänge iallafall. Sen biologi , fett tråkigt. Jag somnar jämt på dom jävla lektionerna ochnu kan jag ingenting, och vi ska ha prov nästa tisdag. SEHR SEHR GUT (Y).
På idrotten var vi tvungna att springa minst 3 varv (!) i slingan. Fyfa-an säger jag bara, det är det värsta som finns. Jag hatar att springa rentutsagt. Men jag gjorde mitt bästa iallafall.

Kask berättade också för mig att jag tydligen ser bättre ut med mycket smink (Y) HAHAHAHAH, tack för den liksom ;D Jag har slutat använda foundation osv nu för det är så soligt och jag vill inte ha fläckar.
HAHAH,  den jäveln. Jag tar inte precis åt mig men ändå XD hahahahha.

hmm ja iallafall, idag ska jag inte göra så mycket faktiskt, softaaaa, chillaa, youknow , yoyo. hahah :''')
Men jag har lite läxor faktiskt, t.ex engelsk grammatik, som bara kan ta sig någonstans . Jag hatar allt som har med grammatik och göra, vad det än är .
+ att jag har utvecklingssamtal, så wish me luck ;) Hoppas det går bra ! uuh.


haaaade<3


- pank

Jag som sa att jag inte skulle köpa så mycket, HA. Jag gjorde slut på 450:- </////3 ohno.
och jag vet inte ens hur det kunde bli så mycket, jag köpte typ inget?
Ett par leggings, ett nattlinne, 3 filmer ( haha okejdå) 2 paket hårfärg (brun :D ) och en massa godis typ.  Jag har det som tjejer har en gång i månaden, occchhh då äre inte bra att det ligger lådor med godis överallt.
HAHA. Jag ska ta kort på lite av det jag har köpt så ska ni få se.
awh. dumma mig <//3 jaja, dom 350 :- jag har kvar ska jag nog köpa en tunika/klänning för tror jag ;)
Vet bara nte vilken än, är det nån som har tips på någon snygg ?

Nu måste jag sova. Eller jag ska läsa mitt brev jag fick från Federica idag först, och sen måste jag plugga lite på franskapjäsen hoho.

Gonatt folks:* <3


- ullared

tjoho! kom nyss hem från skolan.
Franska testet gick väl helt OK , hoppas på VG (Y)

Ska alldeles strax åka till ullared med alice och hennes mamma så jag måste ta mig något att käka en snabbis först :) Hinner inte uppdatera så mkt antar jag, vet inte när jag kommer hem ikväll. Men vi hörs väl.
Håll tummaran för att jag hittar nåt att köpa .


Hejdå puss <3

- home:)

Är hemma från åsa. Eller kom hem vid 5 ungefär men jag har inte orkat skriva, haha. Har försökt plugga lite franska , men jag somnade. BRA, med tanke på att jag har prov i det imorgon och ska kunna en hel pjäs tills på tisdag. Jaja, det får ordna sig.

Helgen har varit mysig :) Det var ganska .. inte så bra i fredags men jaja (Y)
Igår åkte jag och Alice ner till Åsa :]  Mysigt as hell. Jag kan glatt meddela att vi har tagit årets första dopp i havet. Haha., och om ni inte tror mig har vi filmat så det kommer upp på youtube.
Vi har solat meed, ute på framsidan av huset såklart. Gud alltså, i APRIL förfan :D Sen idag hade vi vattenkrig , hahahah, skitskoj. Men svinkallt. Hoppas inte jag blir sjuk <//3

Imorgon ska jag med Alice och hennes mamma till Ullared :D Ska köpa hårfärg tror jag, och se om jag kan hitta något mer. Sen nästa helg ska vi ha typ disney-lan och kolla disneyfilmer från lördag eftermiddag till söndag eftermiddag, vet inte hos vem vi ska vara men det ordnar sig.

Sitter och kollar på happy feet nu :) den är mysig <3 efter den är slut ska jag lä'sa lite franska och sen nana.

Ha det bra, :*<3

- FREDAAG!

Åh, gud vad denna veckan har gått snabbt.
Idag fick vi iallafall sluta 45 minuter tidigare för Jessica (våran mattelärare) skulle på något möte ;) Så jag gick hem och nu sitter jag här som vanligt. Vi fick inte tillbaka matteprovet idag tyvärr, men vi får det nästa vecka tror jag. Hm. Jag vet inte om jag vill ha tillbaka det.. HAHA. Vi får hoppas att det gick bra iallafall.

Snart ska jag städa lite på mitt rum, bära ner smutsvätt och fixxa iordning åt Alice som kanske ska sova här inatt. Vi ska ut till Mölndal först och träffa folk :D Det kommer bli skitkul . Alla som vi träffade förra helgen, mm. <3
Och imorgon ska jag och Alice ner till mitt land i Åsa och vara där resten av helgen och bara mysa och ha det trevligt. Vädret ska ju vara fint så vi kanske går ner till stranden, ooh, jag vill ta årets första dopp snart fan :D

Jaja, jag borde väl sätta igång med städningen nu ><''''' puss <3

- rolig dag

image28


Ojoj vilken trevlig dag det har varit minsann :}
Hinner inte skriva så mycket mer , medium börjar om några minuter ;o

Ska bli kul imorgon btw, träffa folket från förra fredan :)

haha, kort inlägg. men jag langar en bild på mig och alice från idag. (ursäkta skabbet)

pusshej <3

- snygg klänning

Åh jag vet inte om er, men jag tycker att denna klänningen är skitsnygg rent ut sagt.
finns på www.forever21.com. assnygg., Grejen är bara den att frakten inte är så billig :(
Annars hade jag lätt velat ha den till sommaren.

image26

- studiedag

Tjohoo! Idag har jag äntligen fått sova ut. Gud vad skönt. Klockan är halv 12 snart så jag ska väl börja göra mig iordning. Ska träffa Alice idag :} Måste lämna tillbaka konsertbiljetterna med, så får jag lite pengar. (700:- mer exakt) och sen bär det av till solariet. Även fast det är grymt fint väder idag :o Shit vad solen lyser alltså, man kanske kan sola på baksidan? Njae, det är nog lite kallt än.
Sen ska vi fika också tror jag, mysigt mysigt. Jag har faktiskt skrivit in min novell på datan nu :D Skönt, men jag kan inte komma på vad den ska heta :s Hjälp ?


Nu ska jag käka lite frukost,
haido :*

- trött

HelloHello!
Sitter här och är fruktansvärt trött, har precis tränat litegranna >8D styrketräning+hopprep. Är jag inte duktig?
Idag har jag inte gjort så mycket. Har vart jättetrött hela dagen, somnade nästan på engelskan om jag ska vara ärlig. Vi håller på med grammatik och det är INTE kul.

På syslöjden blev jag äntligen klar med min Tom-bläckfisk! Den är FETT snygg kan jag lova, min lärare ska sätta betyg på den så jag får tillbaka den nästa vecka och då ska jag ta kort på den >888D

På EA:n idag jobbade jag ganska mycket franska faktiskt. Jag har nästan lärt mig pjäsen nu, det är det enda jag går och tänker på ,mina repliker alltså. haha.
Sen pratade vi med Paolo.. Alltså livskunskap, egentligen skall man ha det varje EA men Paolo är sämst på det säger han själv så vi har aldrig det. Men idag hade vi det och pratade om våran klass. ALltså, ingen har respekt mot varandra och sånt, det är nåt vi måste ändra på. Men Paolo kan säga så konstiga saker ibland. Sometimes he's right and sometimes not. Och han måste lära sig vissa saker, han måste bli mer pedagogisk, för vi elever är inte hur dumma som helst. Men det är ju i stort sett bara jag, Amanda och Jessica som vågar säga emot honom..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen skriva in resten av novellen på datan (som går skitsegt), och sen softa. Imorgon ska jag kanske sola solarium med Alice, DET behövs sannerligen kan jag lova. Jag ska sova ut imorgon med, känns som att jag inte har gjort det på riktigt länge nu.

Men vi hörs väl, puss :*

- 1 år sen

Idag är det ett år sedan jag såg Tokio Hotel för allra första gången live i Frankfurt. Jag var där med Jennifer och det var helt underbart. INGET slår första gången. Det var verkligen magiskt.. wow. Jag vet inte vad jag ska säga, men tiden har gått så fruktansvärt snabbt, det känns som om det var igår, fast ändå inte på något sätt...

Jag minns när vi stog där inne i konserthallen och väntade på att Tokio Hotel skulle börja spela. Jag var så fruktansvärt nervös så jag trodde jag skulle spy. Man var så förväntansfull liksom, det var någon man längtat efter såååå länge. Så när allt släcktes ner.. Då kändes det bara som att jag skulle spricka. Jag har aldrig förr upplevt en sådan känsla i min kropp, den lyckan spred sig ut i varenda tå och finger. Alltså, om ni inte har varit med om det själva kan ni aldrig förstå.

Jag kommer ihåg när vi stog i kön på dagen och svettades ihjäl, hur snälla alla tyskar var mot oss för att vi vaar från Sverige , jag kommer ihåg dom som satt bredvid och bara rökte hela tiden, jag kommer ihåg när vi tjatade ¨på vakten att få komma i det första blocket, och när han tillslut gav med sig. Jag kommer ihåg tjejerna som lånade min kajalpenna och skrev bill i hela ansiktet, jag kommer ihåg när tokio hotel stog på taket och alla skrek. Jag kommer ihåg sekunden då jag hörde introt.... Jag kommer ihåg när jag såg Bill på scenen...
Jag kommer ihåg hur lycklig jag var.. INGET kan någonsin slå den känslan. <3

- trött as hell

Såå, vad har jag gjort idag? Absolut ingenting av intresse om man säger så. När jag kom hem från franskan (som sög) så bytte jag om och tränade lite. Alltså, hoppade hopprep + situps. Ska göra det varje dag nu. Jag känner mig duktig, faktiskt, att jag verkligen GÖR det också. Men jag SKA få snyggare kropp tills sommaren ;)

Efter att jag hade gjort det en stund så la jag mig i soffan och pluggade lite franska, kom på att vi ska ha prov i det nästa måndag, + att på tisdag ska vi spela upp pjäsen som jag knappt kan alls. Så ja, det känns lite stressigt nu. Duh. Sen när jag pluggat en stund letade jag upp en pocketbok och började läsa lite smått. Sen blev jag fett trött och somnade. HAHA. Typiskt mig. Sen väckte mamma mig och vi käkade middag.

Efter middagen var jag uttråkad, så jag satte på zimmer dokumentären, så kollade jag och mamma på den :33 aw.
Sen har jag inte gjort något mer, tråkigt liv iknow. HAHA. Men ja, vardagarna pallar jag nästan aldrig göra nåt, det är på helgerna det händer grejer . ;)

Nu har Josefin btw skickat iväg ett mejl till westfalenhallen med frågorna vi undrar över. Jag är så dålig på att formulera saker så hon erbjöd sig att skriva det, tack (Y). Nu får vi hoppas att dom svarar också  :}}

g2g, bye :* <3


tjatja

Hallå! ;)

Fick gå hem nu på svenska lektionen för att skriva in min novell på datan. Så det gör jag. Eller har börjat lite smått, det är jobbigt. Faktiskt 12 stycken handskrivna sidor, det är ganska mycket.. Tycker jag 8} Jag förstår inte hur Eva kan skicka hem oss , eller ja, låta oss gå hem, för det är väl knappt så att man jobbar någontng. Host. *tänka på mig själv* Nämen, jag har faktiskt tills på fredag på mig, så det skall nog gå bra .
Känns dock lite jobbigt att jag måste gå tillbaka till skolan snart för en 50 minuters franskalektion. Palla det, men vi måste öva på den lilla "pjäsen" vi ska ha , alltså bara inför klassen. Så ja , jag tänker inte skolka. Jag måste faktiskt erkänna att jag aldrig har skolkat ;o Det är bra fan. (Y)

Och vill ni veta något roligt? Hannas mamma har gått med på att hon får åka med oss ner till Dortmund utan vuxen :D Fett kul.Och även om man inte får köa mer än en natt så ska vi nog åka dit några nätter innan iallafall, det kan ju vara skoj ändå liksom :)

Men nu måste jag faktiskt fortsätta lite med novellen. Hejdå puss:*


- Dortmund?

image25


Okej det står på Westfalen halles hemsida att man inte får börja köa till konserten förräns samma dag som den är. Herregud, det kommer bli så mycket kaos alltså! Inte bra alls. Jag måste mejla dom och kolla vad det är för anledning, det måste fan vara en bra. Åhh gud vad jobbigt allt blev, nu måste vi ta annat flyg och allt, + att vi måste åka ner senare. Fan då. Jag var inställd på att åka ner den 7e. Fast OM det nu blir kaos och jag kommer längst bak har jag ändå 2 sittplatsbiljetter också, så det är lungt liksom. Men nej. Åh. Jag vill ju köa, det är skitskoj. Fan. ALLT SKA SKITA SIG :} Dagens i-lands problem. Haha. Egentligen låter jag väldigt bortskämd nu, ursäkta för det. Nu ska jag mejla till westfalen halle, meddelar er när jag har fått svar, haha :}}


(ps, jag älskar bilden ;*)

- Hallojsan

Kom nyss hem från stan. Var där en stund med Lotta och Josefin, så träffade vi Rach och Tessah en stund med.

Vi gick upp imorse och var inne vid svenska mässan (idolgrejset) klockan 9 ungefär. Så kom vi in, Josefin fick sitt nummer, och så väntade vi. Vi var med en tjej som dom hade träffat där igår som hette Corinne (?) Jätteschysst. Dock var hon 28 . Men det märktes inte, jag trodde att hon var 21 eller något, haha.

Jag vetinte hur länge vi väntade där inne, någon timma kanske? Eller mer, jag vet inte. Men det var trevligt . Och inte så mycket folk. + att vi blev filmade några gåner. HAHA. Dom satte på charlotte perrellis "hero" och bad alla att dansa, då filmade dom mig, lotta, och joss >8D Sexigt som fan. Sen hoppade vi runt i ett led och höll på varandras axlar if you know what i mean. Mm yum. Sen skulle vi skrika när dom filmade. + att jag tog kort med Peter jihde eller vad han nu heter. Fett med status. (Y)

Sen var det dags för Corinne och Joss att gå in till juryn. Jag och Lotta måste nästan ha varit mer nervösa än Josefin. Vi satte oss ner och blundade och höll varandra i handen medans vi lyssnade på/sjöng 1000 meere. Men oturligt nog gick hon inte vidare:/ DUMMADUMMA JURY, dom har ingen aning om vad dom har gått miste om. Sucksuck. Jag vet att hon kommer bli en stor artist ändå, det är jag helt bombsäker på!(Y)
Men Corinne gick vidare :D SKITKUL, alltså hon gick vidare till att få träffa den riktiga juryn ;) Så det skall hon göra på onsdag. Hon fick våra nummer så hon lovade att berätta hur det går.

Sen efter idol så stack vi in till stan och käkade. Mcdonalds 3dje gången denna veckan för mig:/ Usch vad jag är ÄCKLIG. Tror jag ska ställa mig och hoppa hopprep en timma eller nåt, för om jag inte har sagt det redan så har jag investerat i ett hopprep, så nu blir det hårdträning framm till sommaren. ÅH, sommar. Ge mig NU!
Måste sola lite solarium snart med så jag kan få lite färg, haha.

Vi hörs, puss :*

- hos Josefin

Hellohello! Är hemma hos Josefin nu i Kungälv, ska sova här inatt, Lotta också :} Vi skall nämligen upp tidigt ochj åka till idolför det var så många idag så vi måste åka tillbaka imorgon s¨å Josefin kan söka då istället.

Imorse iallafall så var jakg inne vid 9 ungefär vid svenska mässan. DFom skulle ju släppa in då, och jag hade inte klätt mig varmt om man säger så. Så jag frös ihjäl för kön gick så jävla långsamt. Seriöst. + att jag mådde illa osvosv XD Så klockan halv 11 när jag nästan förfrusit i marken gick rach och hennes kompis tessah med mig till mcdonalds. Väl behövligt. Efter en stund ringde Lotta och berättade att Josefin ska sjunga imorgon istället. Så då bestämde vi att jag skulle också sova hos henne idag.

Så vad har vi gjort... Vi har kommit på en sjukt rolig idé vi ska göra. Vi MÅSTE göra det, helt seriöst, fyfaan. Vi har såå bra fantasi, jag lovar. Men ni får vänta för det kommer inte förräns i slutet av sommarn någongång. Fast vi måste börja planera >8D

Sen har vi kollat på film. Moulin rouge, hasr aldrig sett den innan. Josefin sa att det är en gråtfilm. Men jag sa "nejdå jag gråter aldrig av filmer" , gissa vem av oss 3 som satt och grina i slutet? -  JAG! hahaha, men den var sorglig.. Och väldigt bra faktiskt :}}

Nu skall vi sova så att vi orkar gå upp imorgon bitti. Ha det najs, puss.<3

- godmorgon.

eh. kom hem sent inatt så jag orkade inte skriva, däckade i sängen direkt haha fyfan vad jag var trött (Y)
Men vi hade skoj iallafall:} tänker inte berätta detaljerat.. man vet ju aldrig vem som läser hohoho.

Men nu ska jag snart dra in till idol och träffa josefin och lotta :)

HEJA JOSS HEJA JOSS HEJA JOSS;, jag lovar att hon går vidare <3

- Helg!

Oj jag trodde jag skulle ha lång tid på mig men nu fick jag visst lite bråttom, klockan är kvart över 4 och tio i 5 ska jag ta bussen så ja det får bli ett snabbt blogginlägg, jag ber om ursäkt ifall det blir jobbiga stavfel hoho.

Idag har varit en skön dag. Rolig liksom, jag tycker att det har blivit roligare med skolan nu på sistone ärligt talat. Iallafall så hade vi engelska först, vi har börjat med grammatik, men det är kul för jag förstår. Jag kan redan det mesta. Hoppas på att inte sänka mig denna terminen, jag vill ha kvar mitt MVG. men man vet ju aldrig för vi har ju en ny lärare osv. Vi får se vad han har sagt om mig när jag har utvecklingssamtal om några veckor.

Sen hdae vi rast och den spenderade jag och amanda i cafeterian med att spela "hej knekt" som vi harunderhållit oss med i stort sett hela veckan, hahaha. Vi spelar med våra egna roliga regler, skitskoj, jag garvar så jag nästan kissar ner mig. Sen kom även Zäta och Kask och joinade oss. Dom tyckte vi var helt konstiga kan ajg lova er. men det var kul. Sen käkade vi bamba snabbt och sen bar det av till handlarn för att köpa lite tuggummi. Shit vad varmt det har blivit dom senatse dagarna alltså.

Sen var det teknik, ganska kul. Vi håller på att bygga ringklockor. haha. Men dom lektionerna går alltid så snabbt och ja. Sen hade vi matte. UH. Matteprov. Skalor och pi och sånt. Jag hoppas och tror att det gick helt OK, f¨år hoppas på G iallafall, men VG hade ite varit fel, då kanske jag får ha kvar mitt VG i slutet av terminen.

Men nu mina vänner är det hög tid för mig att göra mig iordning. Jag ska träffa Alice på bussen och sen ska vi åka hem till nån kompis till henne, och träffa massor. Sen ska vi tydligen ner till nånstans och grilla och ha det lite mysigt. Vet inte hur sent jag kommer hem men int FÖR sent för jag ska upp tidigt imorgon och joina Lotta och Josefin på Idol auditionen (ellerhur man säger?).

Så hejdå, ha en trevlig fredagdskväll :) <3

- yes!!! och no..

okej så. jag vene. konserten i dortmund ska vara den 13 juni. skitbra. jag har skolavslutning dagen innan... och det känns lite surt att inte kunna köa isf. Dessutom går de tinte några flyg från kph så jag måste ta mig till sthlm vidare till düsseldorf och sen därifrån till dortmund. hmh. pengar. give me. Men det MÅSTE gå. Jag pratade med mamma precis och hon sa inte nej, men vi ska prata mer om det sen.



jag har NÄSTAN förlåtit killarna.. haha. <3


- gonatt

Ursäkta att jag är så tråkig, men mitt liv är tråkigt just nu om man säger så. Jag behöver sommar. Och sthlm. Och alla kompisar. Jag saknar Stephanie och Dommi så jävla mycket, och Rebecka med. Fyfan, jag hatar att ni bor så jävla långt bort. aj </3

Kollade iallafall precis på den första delen av miniserien "Torn" på fyran, shit den är ju grymt bra. Den handlar om en familj med 3 barn, och en semester, när den äldsta dottrn är  4år så åker dom till stranden  och hon försvinner. efter några år är hon dödsförklarad men mamman har hela tiden känt på sig att hon lever och att hon blev bortförd från dom. Så 11 år efter händelsen tycker hon sig se Alice (som dottern hette) på ett köpcentrum. Hon är helt säker och typ "attackerar" henne ocgh är lite allmänt psycho typ. Alice(som då heter Lori) och henness "pappa" ringer polisen och dom tar hand om mamman, den polisen som hon får prata med tror henne sen och försöker lite diskret att ta reda på mera om detta, efter ett tag kommer det då fram att Lori faktiskt ÄR Alice, för"loris" "mamma" bryte ihop och erkänner .Loris "pappa" däremot hade ingen aning om detta för han blev tillsammans med loris" mamma " ett år efter hon blev kidnappad. Jaja. längre än så har det inte kommit, vi får väl se vad som händer nästa vecka 8)) Ursäkta min dåliga beskrivning (Y) hahaha.

Nu måste jag sova , puss och godnatt <3

- halloo

Shit vilken rolig dag det har varit. Fast nu är jag skittrött. Iallafall, vi var på den där gymnasievägledningssaken imorse. Vi fick prata lite med några, och sen göra nåt test på datan vad vi skulle kunna arbeta med i framtiden, alltså svara på en massa frågor. Det var 3 olika test, och jag blev musiker på dom ena 2 och på det tredje typ att jag ska gå hotell/restaurang? HAHA. Yeye,. jag ska ändå inte gå nåt med musik, typ estet, jag vill nog gå samhäll eller något :}}
HAHA JAGMÅSTE BARA BERÄTTA, på vägen till skolan sen så åkte jag med Maja, och så skulle vi springa till bussen på torget, ochhhhh vad gör jag inte då? JO JAG TRILLAR , fyfan vad jag är KLANTIG. Seriöst, jag skämdes ihjäl , det är såå typiskt mig !
Sen i skolan skulle vi ha EA (=eget arbete) , jag missade dom 2 första lektionerna >8D haha.
Men iaf på rasten så spelade jag , amanda och jessica kort, "hej knekt" HAHAHA, det är det roligaste som finns, + att vi la till egna regler , när det kom en 10a skulle man göra ett pruttljud med munnen och på 2 skulle man vifta med fingrarna och säga " bläckfisk" när en 5a kom skulle man sträcka ut tungan och säga mutta.
Seriöst, det var så fruktansvärt kul.

Men nu är jag fruktansvärt trött ... Och sur. Vene varför bara blev det helt plötsligt. MEN INGET KAN BLI SOM DET SKA JUST NU KÄNNS DET SOM. Mamma gjorde äcklig mat... stark mat.. hon vet att jag inte kan äta det och så ba bsöodhjzerphnö-walph damp. sen fuunkar det inte att bränna skivor heller. seriöst. dagens i-lands problem. duh.

- ....

Jag har lugnat ner mig nu. Men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska.. göra.. Jag är besviken, för det var något jag hade längtat efter så mycket. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Just nu känner jag att jag inte orkar tänka på det. Jag orkar inte bry mig.. Det är jobbigt att dom har en sån påverkan på mig...Jättejobbigt.

Nu ska jag sova, imorgon blir det bara halv skoldag, ska till nån gymnasiegrejs.

Puss:* <3

- besviken

Allt var frid och fröjd, jag var glad och kom precis hem från slottskogen där jag hade haft det trevligt med Hannah och Maja.. OCH VAD HÄNDER INTE DÅ? Jo. Jag får reda på att konserten i Sverige är HELT inställd. Man ska lämna tillbaka biljetterna. Total besvikelse . Fy vad jag är arg. Jag måste erkänna att jag grät inte alls när jag fick reda på att hela turnen var inställd, jag förstod och var liksom inte arg. Men nu.. Nu gråter jag på riktigt, och jag förstår INTE. Varför ställde dom in just våran konsert? Den var slutsåld, och vi har väntat i flera år på att dom ska komma hit. Vi har väntat 4 månader, räknat ner, och några dagar innan konserten ska vara får vi reda på att den är inställd, men inte blir vi arga, för vi vet ju att dom ska ändra datum. Men neheej, nu är den helt inställd och vi kommer få vänta hur jävla länge som helst bara för att dom vill bli kändare i USA. Ursäkta men jag är bara så besviken just nu. Någonting som man verkligen har sett fram emot bara ... borta...

Detta får ni fan gottgöra stort killar.


- heeeeej

tjolahopp!
Hinner inte skriva så mycket nu, men jag, maja och hannah skulle ju egentligen åkt och tränat dans, men vi tycker inte det är kul längre ( okej det är en lång historia kan berätta sen om jag orkar) så vi ska åka till slottskogen och ta en lååångpromenad istället :}}
Jag ansträngde mig btw jättemycket på idrotten idag, vi hade styrketräning och det är askul. Blev fett trött , har så jävla sämst kondition + inga muskler. XD HAHA.

yaya, vi hörs senare, puss:* <3

- Gokväll

Eftersom jag inte hann och skriva så mycket innan så gör jag det nu istället :}}

Gick upp klockan 6 imorse för att gå ut och gå, jag var inte så pigg på det först men när jag väl kom ut så kändes det skönt, även om det regnade. Jag börjar bli van vid att gå ut och gå nu så då känns det fel att inte göra det, om ni fattar, för jag har ju inte gjort det nu på några veckor. Iallafall, jag gick snabbare idag än vad jag brukar, kände att jag behöver öka tempot lite för jag har gått så långsamt innan. Och så dålig kondition som jag har + att jag inte har gått på flera veckor så blev jag dödstrött när jag kkom hem , mådde illa och fick ont i magen, HAHA. Så jag duschade snabbt och gick och la mig igen. Jag började ändå inte förräns klockan 20 över 9:>

När jag väl kom till skolan så kändes det inte så hemskt faktiskt, det var ganska kul idag. Började med bild, vi håller på med proportioner osv, + att vi ska göra självporträtt.. Och det är INTE kul, .. Jag hatar det, och jag har inte ens börjat för man måste ta en bild på sig själv och naeeee. usch. Jag är inte så glad av tanken att sitta och måla av mig själv, sitta och studera mitt ansikte. fyfaan säger jag bara. Så jag gjorde inte så mycket, slappa typ, haha.

Efter lunchen(bamba8D) hade vi svenskaaa, skriva novell hoho. Och nu har vi fått tills nästa måndag på oss så det är lungt, för jag skrev klart den idag, nu ska jag bara arbeta med den och finslipa. ;) Känns bra faktiskt, även om den är typ.. dålig. Sen hade vi franska. Dom har tydligen börjat med pjäsen redan förra veckan, surt. Det är ganska mycket man ska kunna utantill sen också, vi ska visa upp den för klassen nästa vecka tror jag det var.. eller nej, nästnästa måndag för nästa vecka på tisdag har vi hälsodag och nästa torsdag är vi lediga, sååå.. Men iaf, nästa onsdag, inte nu på onsdag, nästa, så ska vi ha ett franskaprov igen. Suck, mycket läxor jao. Vi har nån biologiläxa tills imorgon om matspjälkning, jag har läst igenom det en gång men nu pallar jag inte mer , SÅÅ TRÅKIGT!

Efter skolan umgicks jag med Alicebrallis<3 Vi hahahahha vi fick fetaste idén att göra en show typ, alltså filma. Och ni ska bara se, alltså, fett roligt hade vi . <3

Jag tror inte det kommer nåt bra på tv idag, och om det gör det så kan jag ändåså inte kolla för pappa kollar på hockey, jag fattar inte hur kul det kan  vara när inte ens frölunda är med. jaja . vi får väl se vem som vinner smguld iår, hv71 oder linköping var det va?  jaja, jag pallar inte bry mig. Förutom att min idrottslärare kommer va fett mallig om hv vinner XD ahhaha.
Juste på tal om idrott, vi kanske ska ha beeptest denna veckan . DÖDA MIG. Jag bryr mig inte om ajg får  IG i idrott men jag tänker INTE göra det. ALDRIG i livet, jag höll på att avlida sist. Helt seriöst, och då var det inte ens några som kollade på, nu ska alla göra samtidigt och liksom.. iih, NEJTACK.

jaja nu ska jag fortsätta att göra ingenting, puss:* <3


- helloo

TJENARE! Okej jag är på grymt bra humör just nu, fråga inte varför. Haha. Men dagen har varit allmänt bra, det kan nog vara en anledning, sen har det på nåt vis gått från regnochtråkväder till soligt och jättevårigt, det gillar vi :)
Snart ska jag träffa Alice, ingen anledning att sitta inne idag ju. så vi ska nog vara ute. Måste köpa frimärken också (Y) Ska skicka brev + vykort till Federica i Italien. Vykortet är från Dortmund, men dum som jag är så glömde jag köpa frimärke där så jag får köpa ett och skicka det från sverige istället, HAH fan vad mobbad jag är.


Men vi hörs väl ikväll:*

(fick btw rövigt mycket franskaläxor://)

- lunch på cyrano

Jag och pappa åkte först till lägenheten på eriksberg och kollade. Gud vad det är fint, jag kan verkligen tänka mig att bo där. Fast ja, min familj är ju så satans seg så det blir säkert aldrig av ;>;>

Efter det så stack vi till en restaurang på linnégatan; Cyrano. Skitgott, smällde i mig en hel pizza med mozzarella och pest + en creme brulee(stavning?) . Mat är veeeeeerkligen min passion alltså >888D hahaha.

Nu ska jag plugga lite, pappa har lovat att hjälpa mig med matten. Sen är det LA ink va? och sen någon film på fyran som jag ska se.


vi hörs:*

- godmorgon :)

image24

Jag bjuder på en härlig sommarbild som jag tog igår i sthlm (btw är glassen INTE god så ni vet), tyvärr är det inte riktigt lika fint väder här i tråkiga Göteborg kan jag säga. Det är grått och trist och regnigt.Inte så kul , nej. Jag vaknade iallafall klockan 10 någongång, så gick jag upp och kollade lite på tv för att vakna. Nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem från sats så att vi kan åka till stan, jag tror vi ska gå på en visning i en av lägenheterna på eriksberg, det är jättemånga fina nybyggda lägenheter där, jag blir så sugen på att flytta dit. Sen ska jag tjata till mig lite frukost på stan med, är hungriiiiiiig. Har förresten skrivit lite mera på min novell, och det känns som att jag kommer bli klar tills svenska lektionen imorgon, snackade med william på msn och han sa att vi skulle vara klara på tisdag, och han hade inte ens börjat på sin så jag känner mig rätt lugn;) haha . Men han sa också att vi har ..... dadada, MATTEPROV på torsdag, palla det. Typ pi och sånt. Okej det är rätt lätt, men den veckan som var nyss så hade dom genomgång med...skalor och sånt skit, och jag missade ju det, så ja, det får väl gå som det går.. Pappa har lovat att han ska hjälpa mig med det sen. Sen har jag ju en hel del annat att ta igen också, men jag tog inte med mig något annat än matteboken hem så jag får ta det imorgon. Alice ville att vi ska sola solarium imorgon med, men jag vet inte om jag kommer att orka, jag är så satans trött , och det är säkert värre efter skolan. Men vi får see. Nu har jag ju inte varit ute och gått på 2 veckor med, så det ska jag börja med imorgon igen, det skall bli skööönt, faktiskt :}}

Hörs senare :* <3

- i'm home :)

yesyes, jag är hemma. Eller jag kom hem vid 8 ungefär men jag har kollat lite på tv och så.  Mitt tåg gick klockan 3 och var framme vid 8, 5 långa timmar alltså . Men jag hade min ipod så jag överlevde. :}}
Innan jag åkte från sthlm träffade jag Stina en stund, det var så härligt väder så vi satte oss inne nånstans i sthlm (jag har ingen koll alls hmmh) och så åt vi(rättare sagt jag) glass. Det var mysigt , och det kändes som sommar, men tyvärr så är det några månader kvar... Efter det så träffade jag Jessica en stund med :) Det blir alltid för kort tycker jag, nästa gång vill jag att vi ska träffas mer.

Jag har iallafall haft det GRYMT skoj den senaste veckan, det var mysigt och lungt i Dortmund, och det var jätteroligt att träffa alla människor i Sthlm. Jag saknar er redan ska ni veta. Men nu får vi vänta ett tag tills konserten är, men jag är inte ledsen för det, det är alltid bäst att ha något sådant att se fram emot för då går tiden SÅÅÅ mycket snabbare vill jag lova.

Så, imorgon är det söndag, det känns skönt att inte behöva gå till skolan direkt dagen efter att jag har kommit hem, så jag ska nog slappa lite, men jag måste även plugga. Det är så typiskt mig att göra allting i sista sekunden, men jag har inte orkat göra det nu när jag var bortrest, och då får jag ta smällen n'är jag kommer hem istället. suck. Ska skriva klart novellen( Har knappt börjat) och räkna ett helt kapitel i matteboken:( Men det måste göras. ( säger jag nu, och imorgon kommer jag säkert inte göra ett skit, hoho jag känner mig själv allt för väl.)

Och hörrni, från och med nu lovar jag att det ska bli längre och roligare blogg inlägg.puss <3

- freitaaag

hello, idag är det fredag, vi ska gå på bio jag, rebecka, hennes brorsa, och ida :) Vi har tänkt att se superhero movie eller vad den heter om det finns några platser kvar, vi glömde reservera igår. smartass . hoho.

igår var iallafall.. jag ve tinte. Alltså, fanträffen var väl inte det bästa, jagmenar, folk kunde ju knappt sjunga låtarna på tyska? Men det var skitskoj att träffa alla människor, aww, det känns så sorgligt att bo så  långt ifrån varandra ;__;
Om ni köper aftonbladet idag med så kanske jag är med >8D

men nu ska jag sminka mig :)
Ursäkta för alla tråkiga korta blogginlägg, men det blir bättre när jag kommer hem.

pusshej /

E

- fanträff

Yees, så idag är faträffen vid hovet, jag vet inte när jag åker, om jag ska vänta tills rebecka kommer hem från skolan eller om jag ska åka snart. jag vet inte hur man kmr dit så nån måste möta mig på t-centralen XD haha.
först måste jag fixxa ett orange / rött armband med.  mamma har bestllt tåg hem på lördag med så jag slipper oroa mig för det.

men nu ska jag göra iordning mitt hår :) puss <3

- isthlm

Ja människor, ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag men internet(et?) slutade funka på hotellet så ja. haha. Men ja i måndags så träffade jag då stephanie och dommi. Helt underbara tjejer, voi "fann" varandra direkt, och garvade som jag itne har gjort på flera dagar. Vi gick till fanträffen utanför westfalen halle, och det var väl ca 150 fans där alltsomallt. Trodde att det skulle vara mer :o Men dom tyska fansen måste ha trott att vi var dumma i huvudet så myket som vi garvade, jag vet inte vad vi garvade åt. Eller jo, men det är för omoget för att srkiva här, låt oss säga att det kändes som att vara 11 år eller nåt. HAHAHAHAHA XD

Igår gick jag och mamma upp klockab 4 för att åka till düsseldorf weeze för att hinna med flyget till sthlm, så jag varframme vid centralen typ 2. Då kom rebecka och mötte mig och så åkte vi till hennes kör, träffade Bella och Ida. :) Sen åkte vi hem och sov och nu sitter jag hemma hos henne poch gör inte så mycket eftersom att hon är i skolan, jag orkade inte följa med, hoho. 

Idag skall vi in till stan och käka lunch, så ja, vi hörs väl någon dag :)

Pusssss:***

RSS 2.0